Hyödynnä yhteishankintakoulutuksen edut!

Onko yritykselläsi tarve rekrytoida osaavaa työvoimaa? 

Vaatiiko muuttuva toimintaympäristö uudenlaista osaamista?

Edessä saneerauksia, lomautuksia, irtisanomisia?

Yhteishankintakoulutukset räätälöidään aina yhteistyössä yrityksen, Amiedun ja paikallisen ELY-keskuksen kanssa. Koulutuksen kokonaiskustannuksista yrityksesi maksaa 20–50 prosenttia ja työ- ja elinkeinohallinto loput.  Maksuosuus vaihtelee koulutuksesta riippuen. Tutustu yhteishankintakoulutuksiin ja hyödynnä rahoitusetu!

RekryKoulutus on joustava, turvallinen ja edullinen tapa rekrytoida. Sen avulla yritys saa koulutettua, motivoitunutta ja osaavaa työvoimaa, ja työtön työnhakija mahdollisuuden työllistyä. RekryKoulutus on hyvä vaihtoehto, jos ammattitaitoisia työntekijöitä ei löydy tai alan osaajia ole valmistumassa lähiaikoina.

Lue asiakaslehdestämme Amicasesta, miten Planmeca Oy rekrytoi RekryKoulutuksen avulla

TäsmäKoulutus on erinomainen vaihtoehto, kun yrityksessä tapahtuu muutoksia, jotka edellyttävät työntekijöiden osaamisen perusteellisempaa päivittämistä. Koulutus tukee henkilöstön työssä pysymistä ja pidentää työuria – tavoitteena on myös estää lomautukset tai irtisanomiset. TäsmäKoulutus voi olla ammatillista tai ammatillisia valmiuksia edistävää koulutusta.

Lue, miten Yrjö&Hanna Oy panostaa henkilöstönsä osaamiseen ja hyvinvointiin TäsmäKoulutuksella »

MuutosKoulutus mahdollistaa vastuullisen toiminnan, kun yritys joutuu tuotannollisista tai taloudellisesta syistä irtisanomaan henkilöstöään. MuutosKoulutus soveltuu myös tilanteisiin, joissa henkilöstöä lomautetaan toistaiseksi ja paluu aiempaan työhön on epävarmaa.

Lue millaisia työmahdollisuuksia koulutus toi irtisanotuille, kun Finnair toteutti Amiedun kanssa yhteistyössä MuutosKoulutuksen »

Tutustu yhteishankintakoulutuksiin vasemmalla olevista linkeistä ja ota yhteyttä.

Suunnitellaan yrityksellesi sopiva osaamisen kehittämisen ratkaisu ja rahoitus!

Yhteishankintakoulutukset

Tutustu tarkemmin palveluihimme: räätälöimme ne työyhteisöllesi sopivaksi!