LEAN-valmennuksilla parempaa tulosta ja tehokkaampia prosesseja

Lean on käytännönläheinen toimintakulttuuri ja ajattelutapa. Se sopii toimialasta riippumatta kaikille organisaatioille, jotka haluavat tehdä enemmän tulosta, hukata vähemmän aikaa ja saada tyytyväisempiä asiakkaita. Kehitä omaa tai henkilöstösi osaamista Lean-valmennuksilla. Vahvistat samalla yrityksesi kilpailukykyä.

Turhat hukat pois Leanin keinoin

Organisaatioissa tuhlaantuu tavallisesti paljon aikaa erilaisiin välivaiheisiin, ennen kuin valmis tuote tai palvelu on asiakkaalla. Lean-toiminnan avulla voit lyhentää tuotteen tai palvelun läpimenoaikaa huomattavasti. Leanin avulla tunnistat hukat eli tuhlatun ajan, materiaalin, energian, ylimääräisen tilan ja varastot – ja poistat ne. Pystyt keskittymään tärkeimpään eli asiakasarvon tuottamiseen. Prosessien tehostumisen myötä parannat paitsi asiakastyytyväisyyttä myös yrityksesi tulosta.

Käytännönläheistä ja räätälöityä

Lean-valmennukset ovat käytännönläheisiä ja niitä havainnollistetaan esimerkein ja konkreettisin harjoituksin. Halutessasi räätälöimme valmennukset myös yrityksesi tarpeiden mukaan: valmennus voi tapahtua yrityksenne tiloissa teille sopivana ajankohtana ja toiminnastanne otetuin esimerkin. Kerromme mielellämme lisää – ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Kohderyhmä

Lean-valmennukset sopivat kaikille, joiden työtehtäviin kuuluu toiminnan kehittäminen toimialoilla, joissa tuottavuus, kilpailukyky ja asiakastyytyväisyys ovat merkittäviä menestystekijöitä. Kohdeorganisaatioita ovat erityisesti teollisuus- ja palveluyritykset sekä julkinen sektori.

Lue blogimme Kauppalehdessä
Kasvaisiko asiakastyytyväisyys LEANilla? »
Toimiiko LEAN palvelualalla? »

Ajankohtaiset LEAN-valmennukset

Tutustu tarkemmin palveluihimme: räätälöimme ne työyhteisöllesi sopivaksi!