Palvelut muutostilanteissa

Tarjoamme yrityksen tarpeisiin räätälöityä, kattavaa ja joustavaa muutosturvapalvelua. Varmistamme, että yrityksen yhteiskuntavastuulliset velvoitteet täyttyvät ja autamme irtisanottuja mahdollisimman nopeaan työllistymiseen.

Ammattitaitoiset kouluttajamme ja urasuunnittelijamme vastaavat yksilöllisten urapolkujen toteutumisesta, tehokkaasta osaamisen kehittämisestä ja oikein kohdennetun uudelleentyöllistymisen tukemisesta.

Räätälöimme yritykselle soveltuvan mallin seuraavista palveluista:

  • Uravalmennus ja työllistymisen tuki yksilövalmennuksena tai ryhmävalmennuksena
  • Verkkopalvelut
  • Koulutussuunnitelman laatiminen
  • Työllistymistä edistävät ammatilliset koulutukset ja valmennukset
  • Kokonaisuuden koordinointi
  • Raportointi yritykselle

Olemme toteuttaneet muutosturvapalveluja muun muassa Valiolle, Caverionille ja Finnairille.

Tärkeä yhteistyökumppanimme on ManpowerGroup, jonka kanssa tuemme yrityksiä ja työntekijöitä erilaisissa muutostilanteissa. Lue lisää yhteistyöstä tästä.

Laajennettu muutosturva velvoittaa yrityksen tarjoamaan tuotannollistaloudellisista syistä irtisanottavalle tämän keskimääräistä kuukausipalkkaa vastaavan määrän työllistymistä edistävää koulutusta ja valmennusta. Laki koskee yli 30 henkilöä työllistävää yritystä ja yli 5 vuotta työsuhteessa olleita irtisanottuja henkilöitä.
muutosturvapalvelut

Työnhaku- ja uravalmennus

Yksilöidyn työnhaku- ja uravalmennuksen tavoitteena on mahdollisimman nopea uudelleentyöllistyminen. Maksuton valmennus sisältää henkilökohtaista ohjeistusta ja itsenäistä työskentelyä verkossa sekä ammatillista osaamista. Palvelu voidaan toteuttaa yksilö- tai ryhmätasolla.

Muutoskoulutus

Muutoskoulutus on taloudellinen tapa tukea irtisanottavan henkilöstön valmentautumista muutostilanteeseen ja uuden työn löytämiseen.

Amiedu on Uudenmaan ELY-keskuksen sopimustoimittaja Muutoskoulutus-palveluissa. Lisäksi tuotamme Hansel Oy:n puitesopimuksen mukaisia koulutuksia ja henkilöstöpalveluja valtionhallinnon asiakkaille.

Amiedussa on tarjolla noin 90 perus-, ammatti- ja erikoisammattitutkintoa. Lisäksi osaamista voi täydentää eri alojen lyhyt- ja täsmäkoulutuksilla.

Olemme mukana myös seuraavissa hankkeissa:

  • SILTA – Koulutuksella työstä työhön
  • Nokian Bridge