Tervetuloa upeasti uudistuneeseen täyden palvelun kongressikeskukseen 

Upeasti uudistuneessa Taitotalon kongressikeskuksessa tilaisuuksien pitäminen onnistuu helposti. Kun kaikki on järjestelty valmiiksi, osallistujat voivat keskittyä olennaiseen. Energiaa kokouspäivään saatte aamiaisen, lounaan tai kahvihetken makuyhdistelmistä. Taitotalon keskeinen sijainti, toimivat kokoustilat, joustava ja osaava palvelu, nykyaikainen av-tekniikka ja herkullinen ruoka omasta keittiöstä kuuluvat menestystekijöihimme.

Tarkistamme aina ennen jokaista tapahtumaa teknisen laitteiston toimivuuden ja käymme tarvittaessa laitteet läpi kanssasi, kun saavut paikalle. Kokoustarvikkeet ja kokoushenkilöstön palvelut sisältyvät aina kokouspaketti- ja tilavuokrahintoihin. Lupaamme, että koette tilaisuutenne tai tapahtuman järjestämisen toteutuvan oikeassa ympäristössä. Kokonaisvaltainen pakettiratkaisu on aina yksi hinta / henkilö.

Kongressikeskuksen kaikissa kokoustiloissa, ravintoloissa sekä aulatiloissa on langattomat internet-yhteydet lisämaksutta. Tuo tiimisi tuulettumaan tai järjestä yrityksesi koulutus meillä. Olemme valmiina – tervetuloa!

Ravintola Talentti taipuu moneen

Ravintola Talentti on herkkusuun valinta. Ravintola Talentin tarjonnassa korostuvat raikkaat, puhtaat maut, huolella valmistetut annokset sekä kaunis ja viimeistelty esillepano. Lounaalla on mahdollisuus valita kolmen ruokalajin business-menu kahdesta eri menuvaihtoehdosta tai syödä nopeasti päivän bistroannos eli salaatti tai grilliannos. Lounas tarjoillaan arkisin klo 11.00–14.00. Ravintolan yhteydessä on kokoustila Harmonia, johon on helppo järjestää esimerkiksi lounaskokous.

Toteutamme ja suunnittelemme erilaiset aamiaisseminaari-, yritys-, koulutus- tai juhlatilaisuudet tarpeidenne ja toiveidenne mukaisesti. Yksityistilaisuuksissa olemme avoinna toivomustenne mukaisesti. Ravintola Talentista löytyy kiinteänä varusteena videotykki sekä valkokangas ja äänentoisto.

Viikon lounaslista
Osoite: Valimotie 8, Helsinki.

Variantista maukkaat lounaat

Variantin monipuolinen ja maukas lounas on tarjolla arkisin klo 10.30 – 13.30. Herkuttele Wok & Grillistä tai poimi noutopöydästä, mausta ei koskaan tingitä. Kahvilassamme nautit aamukahvit tai iltapäiväteen. Tarjoamme herkullisia leivonnaisia edulliseen hintaan, paikanpäällä nautittavaksi tai kotiin viemisiksi. Kahvila on avoinna ma-to klo 7.30 – 16.00, perjantaisin klo 7.30 – 15:00.

Viikon lounaslista
Osoite: Valimotie 8, Helsinki.

Herkkuja välimerellisestä Picantesta

Nuorekas ja laajasti välimerellinen ravintola Picante tuo arkipäivisin tuulahduksen meren tuoksua ja aurinkoa Strömberginkujalle. Lounaalla voi nauttia herkullista välimerellistä lounasta kokoamalla monipuolisesta pääruoasta ja terveellisestä salaattivalikoimasta mieleisesi kokonaisuuden. Ravintola Picante on avoinna arkisin lounasaikaan klo 10.30 – 13.00.

Kahvila Picante kutsuu istumaan ja viihtymään kahvin sekä leivonnaisten parissa. Tarjolla on herkullisia leivonnaisia, suolaisia kahvileipiä sekä makeita herkkuja paikanpäällä nautittavaksi tai kotiin viemisiksi. Kahvila Picante on avoinna ma-to klo 7.30 – 14.30 ja perjantaisin klo 7.30-14.00.

Viikon lounaslista
Osoite: Strömberginkuja 3, Helsinki.