Ami-säätiö, Amiedu ylläpitää seuraavia rekistereitä:

Asiakasrekisterin tietosuojaseloste

Verkkosivuston ja markkinointirekisterin tietosuojaseloste

Opiskelijarekisterin tietosuojaseloste

Rekrytoinnin tietosuojaseloste

Tietosuojalausunto

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumisen yhteydessä luovutetut henkilötiedot kulkevat suojatun yhteyden kautta.

Laskutus

Laskutusta varten Amiedu käsittelee tunnistamistietoja, jotka ovat välttämättömiä palvelujen laskuttamiseksi, laskujen perimiseksi, sekä laskutuksen oikeellisuuden tarkastamiseksi. Sähköisen viestinnän tietosuojalain mukaan Amiedun tulee säilyttää tunnistamistietoja laskutusta varten vähintään kolme kuukautta. Tarvittaessa tietoja voidaan säilyttää ja käsitellä pidempäänkin, kuitenkin enintään niin kauan kuin lasku voidaan laillisesti periä, tai jos lasku on asiakkaan toimesta riitautettu, siihen saakka kun asia on ratkaistu tai sovittu.

Markkinointi

Asiakaspalvelua parantaakseen ja asiakastyytyväisyyden ylläpitämiseksi Amiedu käsittelee kerättyjä yritys- ja oppilashenkilötietoja ja pyrkii niiden avulla tarjoamaan asiakkaalle parhaiten soveltuvaa palvelua. Markkinointia varten käsiteltäviä tietoja ovat esimerkiksi kiinnostus tiettyyn koulutukseen ja suoritetut tutkinnot. Markkinointia varten tietoja voidaan käsitellä koko asiakassuhteen ajan. Tietoja käsitellään ainoastaan asiakkaan suostumuksella.

Tietoja ei luovuteta Amiedun ulkopuolelle muuten kuin lain sallimissa tai velvoittamissa tilanteissa. Laissa säädettyä tietojen luovuttamista viranomaisille asiakas ei voi kieltää.