Ravintolat Taitotalossa ja Strömberginkujalla

Tervetuloa Taitotaloon tyylikkääseen ravintola Talenttiin tai lounaalle ravintola Varianttiin. Strömberginkuja 3:ssa sijaitsevassa ravintola Picantessa voit nauttia välimerellisen lounaan tai istahtaa viihtyisään kahvila Picanteen nauttimaan kahvista ja leivonnaisista.

Talentti taipuu moneen

Skandinaavisen tyylikäs ravintola Talentti on 150-paikkainen ravintola, jossa kohtaavat hyvä ruoka ja viihtyisä tunnelma. Tarjoamme kokous- ja businesslounaita arkisin klo 11.00 – 14.00 ja muina aikoina tilauksesta. Talentti sopii erinomaisesti myös erilaisiin koulutus- tai yritystilaisuuksiin, kuten aamiaisseminaareihin.

Viikon lounaslista
Osoite: Valimotie 8, Helsinki.

Variantista maukkaat lounaat

Variantin monipuolinen ja maukas lounas on tarjolla arkisin klo 10.30 – 13.30. Herkuttele Wok & Grillistä tai poimi noutopöydästä, mausta ei koskaan tingitä. Kahvilassamme nautit aamukahvit tai iltapäiväteen. Tarjoamme herkullisia leivonnaisia edulliseen hintaan, paikanpäällä nautittavaksi tai kotiin viemisiksi. Variantti on avoinna ma-to klo 7.30-16.00, perjantaisin klo 7.30-15.00.

Viikon lounaslista
Osoite: Valimotie 8, Helsinki.

Herkkuja välimerellisestä Picantesta

Nuorekas ja laajasti välimerellinen ravintola Picante tuo arkipäivisin tuulahduksen meren tuoksua ja aurinkoa Strömberginkujalle. Lounaalla voi nauttia herkullista välimerellistä lounasta kokoamalla monipuolisesta pääruoasta ja terveellisestä salaattivalikoimasta mieleisesi kokonaisuuden.

Kahvila Picante kutsuu istumaan ja viihtymään kahvin sekä leivonnaisten parissa. Tarjolla on herkullisia leivonnaisia, suolaisia kahvileipiä sekä makeita herkkuja paikanpäällä nautittavaksi tai kotiin viemisiksi.

Picante on avoinna ma-to klo 7.30 – 14.30 ja pe klo 7.30 – 14.00.

Viikon lounaslista
Osoite: Strömberginkuja 3, Helsinki.

Kongressikeskus palvelee

Taitotalon kongressikeskus toteuttaa tilaisuutesi, kuten sinä haluat.
Voit antaa meidän järjestettäväksi kokouksen, seminaarin tai vaikka
gaalaillallisen. Meiltä löytyy aina tarkoituksenmukaiset kokoustilat,
toimiva ja nykyaikainen tekniikka ja erinomainen palvelu. Herkullinen
ruoka sekä laadukas palvelumme takaavat sinulle onnistuneen tilaisuuden.

Ota yhteyttä myyntiin: myynti@ami.fi tai 020-7461 352. Myynti on avoinna arkisin klo 08.30-16.