Avoimet työpaikat
28.06.2018

Tule vahvistamaan sähköalan tiimiä!

Tule vahvistamaan sähköalan tiimiä !

Haemme nyt uusien projektien pariin Helsingin Pitäjänmäelle sähköalan kouluttajaa

Sähköalan kouluttajalta odotamme osaamista erityisesti seuraavilta osaamisalueilta:

  • Sähkö- ja automaatiotekniikan perusosaaminen
  • Sähkö- ja automaatioasennukset
  • Kiinteistöjen ja/tai teollisuuden sähköasennukset

Kouluttajana valmistelet ja toteutat koulutuksia pääasiassa Amiedussa, mutta ajoittain myös asiakasyrityksissä. Sinulla on sähköalan koulutus vahvalla työelämäosaamisella.

Osaat ilmaista itseäsi selkeästi ja olet tottunut toimimaan erilaisten ihmisten kanssa. Työ on hyvin käytännönläheistä, työsaliopetuspainotteista, vähemmän luokkakoulutusta.  Arvostamme erityisesti projektien ohjaustaitoja, pedagogista osaamista sekä mahdollisesti kokemusta sähköalan henkilöstön asiantuntijakoulutuksista. Voimassa olevat sähköpätevyydet (SFS 6002) ja hyvät IT – taidot ovat hakijalle eduksi.

Tarjoamme sinulle motivoivan ja sopivasti haastavan työn, mielenkiintoisen asiakas- ja työympäristön sekä erinomaiset työkaverit. Amiedussa voit kehittää omaa osaamistasi ja työyhteisöäsi. Sinulla on hyvä mahdollisuus kehittyä ja näyttää osaamisesi aikuis- ja henkilöstökoulutuksen parhaalla paikalla vaativien, mutta innostuneiden ja ammattiylpeiden opiskelija-asiakkaiden kanssa.

Sähköalan kouluttajan tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. Vaihtoehtoisesti myös konsulttisuhde ja tuntitöiden tekeminen tulee kyseeseen.

Sähköalan kouluttaja haku: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?cf6b6128

Odotamme hakemustasi viimeistään 15.8.2018 klo 16 mennessä. Lisätietoja palvelupäällikkö Marja-Leena Räsäseltä p. 020 646 1422, marja-leena.rasanen@amiedu.fi