Avoimet työpaikat
21.06.2018

Hae puhtausalan ammattilaiseksi vahvistamaan kouluttajatiimiämme

Amiedu on ammatillinen työelämän kehittäjä ja aikuiskouluttaja, jolla on vahva koulutuksellinen osaaminen ja työelämän tuntemus. Tarjoamme tuloksellisia ratkaisuja työyhteisöjen ja yksilöiden osaamisen kehittämiseen. Liikevaihtomme vuonna 2016 oli 30,5 M€ ja henkilöstöä noin 300. Olemme erikoistuneet kaupan, hyvinvoinnin, teknologiateollisuuden ja yritysturvallisuuden aloille, ICT-, kiinteistö- ja rakennusaloille, henkilöstövalmennukseen sekä yrittäjyyteen. Lisätietoja www.amiedu.fi

Oletko puhtausalan ammattilainen, tiimityöskentelijä, valmis haasteisiin sekä itsesi ja työyhteisösi kehittämiseen?

Jos vastauksesi on kyllä, voit olla etsimämme osaaja!

Haemme nyt osaavaan joukkoomme Helsingin Pitäjänmäelle puhtausalan ammattilaista vahvistamaan kouluttajatiimiämme.

Kouluttajana tehtäväsi on huolehtia, että asiakkaalle tuotetut projektit toteutuvat sovitulla tavalla. Toimenkuvaasi kuuluu koulutustoteutusten suunnittelu, kouluttaminen ja arviointi sekä yhteydenpito yrityksiin niin tutkintotavoitteisissa ja myös lyhyemmissä täydennyskoulutuksissa.

Sinulla on vankkaa alan työkokemusta esim. palveluliikemaailmasta sekä mahdollisesti myös työnjohdollista kokemusta. Edellytämme käytännön osaamista vaativista kohteista. Olet suorittanut vähintään alan ammatti- tai erikoisammattitutkinnon. Pedagoginen pätevyys on plussaa, mutta ei välttämättömyys.

Arvostamme koulutus- ja näyttötutkintotoiminnan tuntemusta. Olet myös mahdollisesti toiminut työpaikkakouluttajana. Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja sinulla on hyvät asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaidot. Haluat itsekin kehittyä ja antaa panoksesi koulutuksen kehittämiseen.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan työn sekä motivoivan toimintaympäristön. Amiedussa voit kehittää omaa osaamistasi ja työyhteisöäsi. Nyt sinulla on erinomainen mahdollisuus näyttää osaamisesi aikuiskoulutuksen näköalapaikalla. Työ alkaa sopimuksen mukaan, viimeistään 20.8.2018.

Hae jo tänään, kuitenkin viimeistään 24.7.2018 mennessä. https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?5af08567

 

Lisätietoja meistä ja tehtävästä saat palvelupäällikkö Janne Ilmoselta sähköpostitse janne.ilmonen(at)amiedu.fi. Henkilöstöpäällikkö Kati Nurkkala puhelimitse 28.6. klo 8-10, p.040-542 2662. kati.nurkkala(at)amiedu.fi.