Kouluttaja Elina Byckling

Kaksoisrooli sopii Elina Bycklingille

Kouluttajana Amiedussa aloittanut ja tiiminvetäjäksi edennyt FM Elina Byckling kertoo työnsä olevan äärimmäisen mielenkiintoista.

– Tiimityö ja siihen liittyvät uudet tehtävät tuovat työhön vaihtelevuutta ja monipuolisuutta. Tiimivetäjänä olen yhteydessä asiakkaisiin, vedän projekteja ja toimin tiimin työnjohdollisena esimiehenä. Tämä on äärimmäisen mielenkiintoinen kenttä.

Varsinaisena rikkautena Byckling pitää sitä, että hän pääsee edelleen tekemään myös ICT-kouluttajan töitä luokkahuoneessa.

– Kaksoisrooli, kouluttajan ja tiiminvetäjän, sopii minulle oikein hyvin.

Ihmisten kohtaamisesta saa virtaa

Bycklingin vetämä tiimi on kouluttajista koostuva sovellusasiantuntijatiimi. Tiimin työnjohdollisena esimiehenä hän aikatauluttaa projekteja, suunnittelee ja organisoi tiimiläisten koulutus- ja asiakastöitä.

– Olemme käyttäneet aikaa yhteishengen luomiseen ja siihen, että kaikki puhaltavat yhteen hiileen. Uskon, että kaikilla tiimin jäsenillä on innostavia sekä kehittäviä työtehtäviä.

Byckling saa virtaa ihmisten kohtaamisesta, niin työtoverien, asiakkaiden kuin opiskelijoidenkin.

– Koulutuspäivien parasta antia ovat edelleen ne luokkahuoneessa tapahtuvat opiskelijoiden ahaa-elämykset, kun he oppivat jotakin uutta.