Ami-säätiön hallinto

Ami-säätiön hallinto muodostuu säätiön hallituksesta ja sen oppilaitoksen, Amiedun johtokunnasta. Helsingin, Espoon, Vantaan ja Kauniaisten kaupungit asettavat Ami-säätiölle yhdeksänhenkisen hallituksen. Hallituksen tehtävänä on konsernin strateginen omistajaohjaus, johtokunnan tehtävänä on puolestaan ennakoida työelämän muutoksia sekä kehittää Amiedun asiakasohjelmia, toimintamalleja ja palvelutarjontaa.

Ami-säätiön hallitus

Ami-säätiön hallituksen puheenjohtajana toimii Juha Hakola ja varapuheenjohtajana Kristiina Erkkilä. Kokousten esittelijänä toimii säätiön johtaja Timo Karkola ja asiantuntijana Senior Advisor Seppo Tammisto. Nykyisen hallituksen toimikausi on 2017 – 2018. Ami-säätiön tilintarkastajina toimivat KHT Juha Selänne BDO Oy, KHT-yhteisö ja KHT Erkka-Tapani Talvinko.

Juha Hakola
puheenjohtaja
Juha Hakola
Anniina Kontinen
Anniina Kontinen
Tuomo Niemi
Tuomo Niemi
Kristiina Erkkilä
Varapuheenjohtaja
Kristiina Erkkilä
Noora Laak
Noora Laak
Simo Raittila
Simo Raittila
Lauri Ant-Wuorinen
Lauri Ant-Wuorinen
Seija Muurinen
Seija Muurinen
Kimmo Sarekoski
Kimmo Sarekoski

Johtokunta

Johtokunnan toimikausi on yksi vuosi. Vuonna 2018 Ami-säätiön hallitus toimii myös Amiedun johtokuntana, jonka kokouksissa ovat edustettuina myös opettajien ja muun henkilökunnan edustajat. Kokousten esittelijänä toimii Amiedun rehtori Timo Karkola.

Ami-konsernin tehtävät

Ami-konserni tuottaa ammatillisen aikuiskoulutuksen ja työelämän kehittämisen palveluita.

Ami-säätiö ylläpitää oppilaitosta, jossa järjestetään aikuisille tarkoitettua ammatillista koulutusta, sitä tukevaa muuta koulutusta sekä työ-, palvelu- ja tutkimustoimintaa.

Ami-säätiön tytäryhtiöitä ovat Amicom Oy (Taitotalon kongressikeskus) ja kiinteistöosakeyhtiö Wahad Oy.