Avoimet työpaikat

Tule meille töihin

Jos olet kiinnostunut työskentelemään Amiedussa, voit lähettää avoimen hakemuksen tämän linkin kautta. Avoin hakemuksesi on voimassa 6 kuukautta ja otamme sinuun yhteyttä, mikäli Amiedussa vapautuu osaamistasi vastaavia paikkoja.

ICT-alan ammattilaista koulutustehtäviin vahvistamaan koulutus- ja asiantuntijatoimintaamme

Kouluttajana tehtäväsi on huolehtia, että asiakkaalle tuotetut koulutus- ja kehityshankkeet toteutuvat sovitulla tavalla. Toimenkuvaasi kuuluu koulutusten ja asiantuntijapalvelutoteutusten valmistelu ja suunnittelu, kouluttaminen ja arviointi, yhteydenpito yrityksiin sekä koulutusprosessin hallinnointi tutkintotavoitteisissa koulutuksissa.

Sinulla on vähintään ammattikorkeakoulututkinto ja sen lisäksi laaja-alaista sovellusosaamista Microsoft Office -ohjelmistoista ja pilvipalveluista. Arvostamme erityisesti SharePoint- ja O365-osaamista. Lisäksi sinulla on valmius kouluttaa erilaisten viestintävälineiden käyttöä mm. sosiaalisen median sovellukset.

 

Digitaalisen koulutustoiminnan suunnittelijaa edistämään koulutus- ja palveluprosessien digitalisoimista

Digisuunnittelijana toimit osana digitiimiä ja tehtäväsi on huolehtia, että Amiedun kouluttajat ja muu henkilöstö saavat tukea digitaalisten koulutusten tekniseen toteutukseen ja sisällöntuotantoon. Lisäksi suunnittelet ja toteutat digitaalisten välineiden käyttöönottoa muissa Amiedun prosesseissa, henkilöstön digitaalisen osaamisen kehittämistä ja toimit digistrategian edistäjänä omassa osaamiskeskuksessasi.