Valmennamme työyhteisöjä, kehitämme osaamista

Amiedu on kouluttanut yksilöitä ja kehittänyt organisaatioiden osaamista jo reilut 40 vuotta. Meillä opiskelee vuosittain yli 20 000 aikuista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 27,3 M€. Amiedussa työskentelee noin 270 aikuiskoulutuksen asiantuntijaa ja lisäksi käytössämme on laaja asiantuntijaverkosto. Amiedua ylläpitää Ami-säätiö.

Palvelemme sinua ja yritystäsi

Tänään Amiedu tunnetaan Suomen suurimpana ammatillisen lisäkoulutuksen järjestäjänä ja työvoimapoliittisen koulutuksen tuottajana. Olemme myös merkittävä kotoutumiskoulutuksen ja työperäisten maahanmuuttajapalveluiden osaaja. Huomenna Amiedu haluaa olla johtava työelämän kehittäjä. Onnistumme työssämme linkittämällä koulutus- ja muut kehittämispalvelut tukemaan asiakkaan liiketoiminnan tavoitteita.

Osaamista muuttuviin tarpeisiin

Huomisen haasteita ovat toimintaympäristön taloudellinen epävakaus ja kasvustrategiamme edellyttämä toiminnan painopisteen muutos henkilöstökoulutusmarkkinoille. Kohtaamme uusia kilpailijoita ja asiakkaamme odottavat meiltä nopeaa reagointia, liiketoimintalähtöisyyttä sekä räätälöityjä palveluita. Tarvitsemme uudenlaista herkkyyttä ymmärtää asiakkaidemme liiketoimintaa. Uudistumisemme muuttuvilla markkinoilla edellyttää johtamisen, sisäisen yhteistyön ja kulttuurin päämäärätietoista kehittämistä.

Jatkuvasti uudistuva kehittäjä

Vastaamme haasteisiin! Investoimme oppimisympäristöihin ja keskitymme asiakkaille lisäarvoa tuottavaan kannattavaan toimintaan. Panostamme asiakassuhteiden hallintaan, prosessien ja johtamisen kehittämiseen sekä tuotejohtamiseen. Osaamisen johtamisella saavutamme palveluiden parempaa vaikuttavuutta ja sen keskiössä ovat kouluttajien liiketoimintaosaaminen sekä menetelmä- ja teknologiaosaaminen.

Olemme huomennakin palveluksessanne laadulla ja sydämellä!

Tutustu Amiedun tarinaan (PDF) »