Saumatonta kumppanuutta asiakkaiden eduksi

Kemppi Oy on yksi maailman johtavista kaarihitsauslaitevalmistajia ja tuottavan hitsauksen ratkaisuntarjoajista. Kumppanuussopimuksen Amiedun kanssa Kemppi allekirjoitti keväällä 2011, sillä hitsausosaamisen kehittäminen tuo yritykselle säästöjä ja kasvattaa tuottavuutta.

Kemppi kehittää Lahdessa ja tuotantolaitoksissaan ympäri maailmaa uusia hitsauslaitteita ja alan teknologiaa.

– Kemppi on laajentanut toimintaansa ratkaisupuolelle, eli se tarjoaa laajempia kokonaisuuksia asiakkaille. Amiedun palvelut sopivat meille strategisesti erittäin hyvin, kertoo Kempin myyntijohtaja Mikko Väisänen, jonka vastuualueena ovat Pohjoismaat.

Hitsausosaamisella on tuottavuuden kannalta yhä ratkaisevampi merkitys valmistavassa teollisuudessa. Jatkuvan kehitystyön lisäksi Kemppi huolehtiikin strategiansa mukaisesti asiakkaidensa osaamisesta ja tietotaidosta.  Tavoitteena on varmistaa, että asiakkailla on mahdollisuus saada viimeisintä tietoa hitsausratkaisuista sekä vahvistaa käytännön osaamista uusimmilla laitteilla.

– Me keskitymme omaan ydinliiketoimintaamme ja annamme kumppanimme hoitaa koulutuksen.  Amiedu toteuttaa hyvin kohdistettuja, yrityskohtaisia koulutuksia, mikä sopii meille hyvin. Amiedu on oikea paikka näissä asioissa, Mikko Väisenen toteaa.

 

Huippumoderni oppimisympäristö

Amiedun liiketoiminnassa hitsaus on yhä merkittävämpi osa-alue. Se on uusinut omaa laiteteknologiaansa pystyäkseen tarjoamaan alan viimeisimmät laitteet koulutuskäyttöön; Amiedun tiloissa Helsingin Pitäjänmäellä on nyt huippumoderni hitsauksen oppimisympäristö, Kemppi Welding Center.

– Siellä sekä nykyisille että tuleville asiakkaille voidaan tarjota palvelua, jonka keskeisenä osana on laite- ja tuotantoympäristö varustettuna Kempin teknologialla, Mikko Väisänen kertoo.

Amiedu tarjoaa Kempille myynnin tueksi myös hitsausosaamispalveluita, arviointia, kartoitusta sekä koulutusta ja pätevöintiä.  Lisäksi Amiedu tuottaa tuotantoteknisiä ratkaisuja, kuten kapasiteettitarkastelua, pullonkaula-arviointeja sekä tuotannon uusia järjestelyjä ja tuotannon kehittämispalvelua.

– Näitä kaikkea emme itse pysty tekemään, vaan ne on hoidettava verkoston kautta. Olemme todenneet, että Amiedu on tähän maailmanlaajuisesti hyvä partneri. Arvostamme myös sitä, että Amiedu aikuiskouluttajana pystyy tuomaan koulutukseen pedagogista osaamista. Me annamme asiaan vielä oman lisäpanoksemme substanssiosaamisellamme, Mikko Väisänen painottaa.

Lisätietoja Kemppi Oy:stä: www.kemppi.com

Tutustu muihin referensseihimme »

Lue uusimmat Amicase-artikkelit »