Opiskelemaan, uusi ammatti tai työuralla eteenpäin

Meiltä saat ohjausta ja tukea, kun mielessäsi kytee aikuisopiskelu, ammatillinen pätevöityminen tai ammatin vaihto. Tieto-, neuvonta- ja ohjauspalvelumme auttavat sinua valitsemaan oman polkusi.

Asiakaspalvelu auttaa koulutusasioissa

Asiakasneuvojamme auttavat sinua Amiedun koulutuksiin liittyvissä asioissa. Meiltä saat tietoa muun muassa koulutuksen valinnasta ja koulutukseen hakeutumisesta. Mietimme myös kanssasi vaihtoehtoisia väyliä tavoittelemasi ammattitaidon kartuttamiseksi, jos tarjolla olevista koulutuksista ei löydy sinulle mieluisaa vaihtoehtoa.

Uraohjaajat ohjaavat oikealle polulle

Uraohjaajiltamme saat tarvitsemaasi ohjausta ja neuvontaa. Henkilökohtaisessa ohjauskeskustelussa kartoitamme yhdessä nykyisen tilanteesi ja avaamme kehityspolun tulevaisuuteen. Autamme sinua tekemään suunnitelman työelämässä tai opiskeluissa etenemiseen ja toimimme linkkinä sinun, työelämän ja ammatillisten oppilaitosten välillä. Jos olet työtön, voit osallistua ryhmämuotoiseen uraohjaukseen ohjaavan koulutuksen kautta. Varaa aika uraohjaajille asiakasneuvojiltamme.

Uudelleensijoituksen tukipalvelut valtionhallinnon asiakkaille

Amiedu on solminut Hansel Oy:n kanssa puitesopimuksen uudelleensijoituksen tukipalveluista. Tutustu tarkemmin sopimuspalveluihin.

Urabaarista opiskelemaan

Amiedu on osa pääkaupunkiseudun Urabaari-verkostoa, joka tarjoaa aikuiskoulutuksen ohjaus- ja neuvontapalveluita.

Hyödyllisiä linkkejä

Näistä linkeistä löydät hyödyllistä tietoa koulutusväylistä ja näyttötutkinnon suorittamismahdollisuuksista sekä oppisopimuksesta ja erilaisista rahoitusmuodoista.

www.opintopolku.fi
www.ammattinetti.fi

www.koulutus.fi
www.te-palvelut.fi
www.nayttotutkinnot.fi
www.oph.fi
www.oppisopimus.net
www.osaan.fi
www.studentum.fi