Infra-alan koulutus

Kaivosala

Kaivosalan ammattitutkinto soveltuu kaivoksessa tai louhintatyössä työskenteleville. Tutkinto toteutetaan työn ohessa, joten alan työpaikka on ehdoton edellytys.

Maarakennus

Maarakennusalan ammatti- ja erikoisammattitutkinto sopivat maarakennusalalla toimiville työntekijöille ja yrittäjille. Opiskelijaksi ryhtyvällä on hyvä olla vähintään kolme vuotta työkokemusta maarakentamisesta. Maarakennusalan ammatti- tai erikoisammattitutkinnon suorittaneet maarakentajat työskentelevät vaihtelevissa ja monipuolisissa infra-alan tehtävissä; erikoisammattitutkinto on tarkoitettu työnjohdollisissa tehtävissä toimiville. Maarakennusalan työt liittyvät esimerkiksi liikennealueiden ylläpitoon, asfaltointiin, verkostorakentamiseen, pohjarakentamiseen ja kalliorakentamiseen.

Infra-alan ammattipätevyydet ja täydennyskoulutukset

Voit kehittää osaamistasi myös lyhemmillä täydennyskoulutuksilla, jotka kestävät päivästä pidempään koulutusjaksoon. Tarjoamme ammattipätevyyttä muun muassa lakisääteisistä panostajan ja ylipanostajan pätevyyskirjoista, ja voit kerrata osaamistasi lakisääteisellä panostajien kertauskurssilla. Tarjonnastamme löytyy lisäksi räjäytystyön vastuuhenkilön kurssi. Voit täydentää ammatillista osaamistasi Tieturva 1 -koulutuksella. Saat meiltä myös alalla tarvittavat korttikoulutukset. Tutustu tarkemmin alla olevaan tarjontaan tai kysy meiltä lisää: rakentamisala(at)amiedu.fi