Kiinteistönhoitaja

Kiinteistönhoitajan työ tarjoaa runsaasti vaihtoehtoja ammatilliseen suuntautumiseen. Pääset tekemään itsenäistä työtä, jonka jäljen näet heti. Työtehtävät ja -kohteet ovat monipuolisia, saat mukavaa vaihtelua ja tapaat työssäsi erilaisia ihmisiä. Keskeisimpiin tehtäviin kuuluvat kiinteistön viihtyvyydestä, turvallisuudesta ja ylläpidosta huolehtiminen. Lisäksi kiinteistönhoitajalla on vahva tekninen osaaminen, hyvät töiden organisointitaidot sekä ymmärrystä elinkaariajatteluun. Kiinteistönhoitajana voit vahvistaa osaamistasi ja edetä urallasi muun muassa esimiestehtäviin. Tule mukaan alalle, joka kehittyy ja työllistää hyvin!

Kiinteistönhoitaja, Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto

Olet tulossa kiinteistöalalle tai työskennellyt kiinteistönhoitajana vasta vähän aikaa. Koulutus kehittää kykyäsi soveltaa tietoja ja taitoja asiakaslähtöisissä palvelutilanteissa sekä antaa laaja-alaisen käsityksen kiinteistön elinkaareen vaikuttavista asioista. Koulutuksen sisällössä painottuvat kokonaisuuksien hallinta, teknisten järjestelmien ymmärtäminen, työturvallisuus, asiakaskeskeisyys, tietotekniikan hyötykäyttö sekä ympäristöasiat kiinteistönhoidon kaikilla osa-alueilla. Tutkinnon suorittamisaika on yksilöllinen, noin 1,5 vuotta. Aiemmin hankittu osaaminen vaikuttaa koulutuksen kestoon.

Tekninen kiinteistönhoitaja tai Kiinteistönhoitaja (AT), Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto

Sinulla on useamman vuoden työkokemus kiinteistönhoitajana tai teknisenä kiinteistönhoitajana. Koulutus antaa sinulle valmiudet hoitaa palvelusopimukseen kuuluvia työtehtäviä aikataulun ja laatuvaatimusten mukaisesti sekä osallistua muiden oheispalveluiden tuottamiseen ja kehittämiseen. Suuntautuminen tekniseksi kiinteistönhoitajaksi tai kiinteistönhoitajaksi (AT) valitaan yhdessä työnantajan kanssa nykyisten työtehtävien sekä tulevien työvastuiden perusteella. Koulutuksen sisällössä painottuvat suuntautumisen mukaisesti kokonaisuuksien hallinta, työturvallisuus, asiakaskeskeisyys, ympäristöasiat kiinteistönhoidon kaikilla osa-alueilla, tietotekniikan hyötykäyttö sekä teknisten järjestelmien ymmärtäminen. Koulutus valmentaa itsenäiseen työskentelyyn muuttuvissa toimintaympäristöissä. Tutkinnon suorittamisaika on yksilöllinen, noin 1 vuosi. Aiemmin hankittu osaaminen vaikuttaa koulutuksen kestoon.

Kiinnostavatko sinua esimiehen tai palveluohjaajan tehtävät. Lue lisää »

 

AmiPakki-lyhytkoulutukset. Lue lisää »

Voit kehittää osaamistasi myös lyhemmillä täydennyskoulutuksilla, jotka kestävät puolesta päivästä muutamaan lähipäivään. Tarjoamme koulutusta muun muassa kiinteistöalan asiakaspalvelusta, huoltokirjan käytöstä, LVI-tekniikasta ja -automaatiosta, sisäilma- ja energia-asioista, eri tilatyyppien puhtaanapidosta, koneiden käytöstä ja esimiestaidoista. Saat meiltä myös alalla tarvittavat korttikoulutukset. Tutustu tarkemmin alla olevaan tarjontaan tai kysy meiltä lisää: kiinteistoala(at)amiedu.fi.