Isännöitsijä ja kiinteistösihteeri

Isännöitsijä

Isännöitsijän työ on taloyhtiön jokapäiväistä johtamista yhteistyössä hallituksen, asukkaiden ja palvelutuottajien kanssa. Keskeisimpiin isännöitsijän tehtäviin kuuluvat muun muassa taloyhtiön hallinnosta huolehtiminen, yhtiö- ja hallituskokousten järjestelyt sekä päätösten toimeenpano, taloyhtiön taloushallinnosta huolehtiminen ja valvonta, kiinteistön elinkaaren pidentäminen ja arvon säilyttäminen. Isännöitsijän työ on itsenäistä ja asiakaspalveluhenkistä. Pidätkö ihmisten kanssa työskentelystä ja vastuullisesta tehtävänkuvasta? Lähivuosina isännöintiyrityksissä on kysyntää lukuisista, osaavista ja ammattitaitoisista isännöitsijöistä!

Isännöinnin ammattitutkinto

Koulutus on tarkoitettu sinulle, joka työskentelet isännöitsijänä, apulaisisännöitsijänä, kiinteistöassistenttina tai isännöintialan taloushallinto- ja asiakaspalvelutehtävissä. Koulutus antaa sinulle valmiudet hoitaa isännöinnin asiakaspalveluun liittyviä hallinnollisia, taloudellisia ja teknisiä työtehtäviä. Koulutuksessa syvennyt osaamisalasi mukaisesti asunto-osakeyhtiön isännöintiin, vuokratalon isännöintiin tai kiinteistön teknisiin palveluihin (tekninen isännöinti). Tutkinnon suorittamisaika on yksilöllinen, noin 1 vuosi. Aiemmin hankittu osaaminen vaikuttaa koulutuksen kestoon. Suorittamalla tutkinnon vahvistat osaamistasi ja parannat mahdollisuuksiasi luoda urapolkusi alalla. Kokeneet, alalla pitkään työskennelleet voivat suorittaa tutkinnon osallistumatta lähiopetuspäiviin.

Isännöinnin erikoisammattitutkinto

Koulutus on tarkoitettu sinulle, joka työskentelet isännöitsijänä vaativissa kohteissa, kiinteistömanagerina tai johto-, asiantuntija- tai kehitystehtävissä isännöintiyrityksessä. Koulutus antaa sinulle valmiudet vastata kokonaisvaltaisesti kiinteistökohteiden toiminnasta, kehittämisestä ja johtamisesta. Tutkinnon suorittamisaika on yksilöllinen, noin 1 vuosi. Aiemmin hankittu osaaminen vaikuttaa koulutuksen kestoon.

Kiinteistösihteeri

Kiinteistösihteeri työskentelee asiakaspalvelu- ja toimistotehtävissä kiinteistö- ja isännöintialan yrityksissä. Työ on vaihtelevaa ja edellyttää hyvää organisointikykyä, vuorovaikutustaitoja ja itsenäistä työotetta. Työtehtäviin voi kuulua esimerkiksi taloyhtiön vuokrasopimuksiin, erilaisiin vikailmoituksiin ja vesilaskutukseen liittyviä asioita tai taloushallinnollisia ja kirjanpidollisia tehtäviä. Kiinteistösihteeri on tekemisissä taloyhtiön asukkaiden, isännöitsijöiden sekä muiden yhteistyötahojen kanssa. Pätevöidy osaavaksi kiinteistösihteeriksi Amiedun koulutuksessa!