Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto on uusi tutkinto, joka tarjoaa eväitä ja osaamista toimia vaativissa liiketoiminnan asiantuntija- tai esimiestehtävissä. Opit kehittämään vastuualueesi liiketoimintaa, prosesseja ja omaa osaamistasi. Osaat käyttää tieto- ja viestintätekniikkaa tarkoituksenmukaisesti ja toimia erilaisissa digitaalisissa ympäristöissä. Viestintä- ja vuorovaikutustaitosi kehittyvät ja pääset verkostoitumaan ammatillisesti.

KENELLE UUSI TUTKINTO SOPII?

Tutkinto sopii liiketoiminnan eri aloilla vaativissa tehtävissä toimiville tai niihin tähtääville. Tutkinto valmentaa vastuullisiin asiakaspalvelun, myynnin, markkinoinnin, henkilöstö- tai taloushallinnon esimies- ja asiantuntijatehtäviin.

Valitse omaan toimenkuvaasi liittyvä osaamisala ja hae koulutukseen.

Henkilöstöhallinnon osaamisala

Koulutus tarjoaa kokonaisvaltaista osaamista henkilöstöhallinnon esimies- ja/tai asiantuntijatehtävissä, kuten henkilöstön osaamisen kehittäminen ja työhyvinvointi. Osaat toimia esimiesten tukena ja asiantuntijana henkilöstöasioissa.
Tutustu ja hae nyt! »

Taloushallinnon osaamisala

Koulutus tarjoaa kokonaisvaltaisen näkemyksen talouden hallinnasta. Osaat analysoida, suunnitella ja seurata taloutta, rahoitustoimintaa sekä toteuttaa budjetti- tai talousarvioseurantaa, sisäistä laskentaa sekä laatia konsernitilinpäätöksen.
Tutustu ja hae nyt! »

Myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala

Koulutus valmentaa myynnin ja markkinoinnin esimies- ja asiantuntijatehtäviin. Kehität osaamistasi myynnin johtamisessa ja valikoiman kehittämisessä. Saat työkaluja markkinoinnin suunnitteluun ja toteutukseen ja opit hyödyntämään monipuolisesti digitaalisia kanavia.
Tutustu ja hae nyt! »

Kaupan osaamisala

Koulutuksen aikana perehdyt toimintaympäristö- ja asiakaslähtöiseen liiketoiminnan suunnitteluun, kehität osaamistasi ryhmän esimiehenä toimimisessa, myynnin johtamisessa ja valikoiman kehittämisessä sekä verkostoidut muiden alan osaajien kanssa.
Tutustu ja hae nyt! »

Kiinteistönvälityksen osaamisala

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto Kiinteistönvälityksen osaamisala kehittää osaamistasi kiinteistönvälitykseen liittyvissä asiantuntija- ja johtotehtävissä. Koulutuksen aikana perehdyt ja syvennät osaamistasi asiakassuhteiden hoitoon, projektityöskentelyyn, johtotehtäviin sekä kiinteistöalan lainsäädäntöön liittyvässä osaamisessa. Koulutus soveltuu erinomaisesti kiinteistönvälitysalalla jo toimiville esimiehille sekä kiinteistönvälittäjille, jotka haluavat kehittää osaamistaan ja ammattitaitoaan vaativampiin tehtäviin. Koulutus sopii myös rakentajien ja rakennuttajien, pankkien ja vakuutusyhtiöiden sekä muiden kiinteistönomistajien asunto-, toimitila- ja kiinteistönkaupan parissa toimiville henkilöille.
Tutustu ja hae nyt! »