Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto on uusi tutkinto, joka tarjoaa eväitä ja osaamista toimia vaativissa liiketoiminnan asiantuntija- tai esimiestehtävissä. Opit kehittämään vastuualueesi liiketoimintaa, prosesseja ja omaa osaamistasi. Osaat käyttää tieto- ja viestintätekniikkaa tarkoituksenmukaisesti ja toimia erilaisissa digitaalisissa ympäristöissä. Viestintä- ja vuorovaikutustaitosi kehittyvät ja pääset verkostoitumaan ammatillisesti.

KENELLE UUSI TUTKINTO SOPII?

Tutkinto sopii liiketoiminnan eri aloilla vaativissa tehtävissä toimiville tai niihin tähtääville. Tutkinto valmentaa vastuullisiin asiakaspalvelun, myynnin, markkinoinnin, henkilöstö- tai taloushallinnon esimies- ja asiantuntijatehtäviin.

Valitse omaan toimenkuvaasi liittyvä osaamisala ja hae koulutukseen.

Henkilöstöhallinnon osaamisala

Koulutus tarjoaa kokonaisvaltaista osaamista henkilöstöhallinnon esimies- ja/tai asiantuntijatehtävissä, kuten henkilöstön osaamisen kehittäminen ja työhyvinvointi. Osaat toimia esimiesten tukena ja asiantuntijana henkilöstöasioissa.
Tutustu tarkemmin »

Taloushallinnon osaamisala

Koulutus tarjoaa kokonaisvaltaisen näkemyksen talouden hallinnasta. Osaat analysoida, suunnitella ja seurata taloutta, rahoitustoimintaa sekä toteuttaa budjetti- tai talousarvioseurantaa, sisäistä laskentaa sekä laatia konsernitilinpäätöksen.
Tutustu tarkemmin »

Myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala

Koulutus valmentaa myynnin ja markkinoinnin esimies- ja asiantuntijatehtäviin. Kehität osaamistasi myynnin johtamisessa ja valikoiman kehittämisessä. Saat työkaluja markkinoinnin suunnitteluun ja toteutukseen ja opit hyödyntämään monipuolisesti digitaalisia kanavia.
Tutustu tarkemmin »

Kaupan osaamisala

Koulutuksen aikana perehdyt toimintaympäristö- ja asiakaslähtöiseen liiketoiminnan suunnitteluun, kehität osaamistasi ryhmän esimiehenä toimimisessa, myynnin johtamisessa ja valikoiman kehittämisessä sekä verkostoidut muiden alan osaajien kanssa.
Tutustu tarkemmin »

Kiinteistönvälityksen osaamisala

Kehitä osaamistasi kiinteistönvälitykseen liittyvissä asiantuntija- tai johtotehtävissä, kuten uudiskohteiden välitys, kiinteistöjen ja osakehuoneistojen arviointi tai kiinteistönvälitysliikkeen johtaminen.
Tutustu tarkemmin »