Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

Johtamisen erikoisammattitutkinto (JET) ja Yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto ovat yhdistyneet uudeksi Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnoksi (JYET). Työelämän arvostettu tutkinto tarjoaa käytännönläheisen ja laaja-alaisen valmiuden johtaa yrityksen tai vastuualueen henkilöstöä, taloutta ja kehittää toiminnan tuloksellisuutta.

Kenelle?

Tutkinto on suunnattu henkilöille, jotka johtavat, suunnittelevat ja kehittävät yrityksen tai organisaation toimintaa sekä kehittävät toimintaansa ja osaamistaan joko johtajana tai yrityksen omistajana. Tutkinnon suorittamista varten sinulla täytyy olla työpaikka.

Sisältö

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto sisältää laajan kokonaisuuden johtamisen eri osa-alueilta. Työpaikalla tapahtuvan oppimisen tueksi valitaan teoriaopintoja henkilökohtaisten ja yrityksen kehittämistarpeiden mukaan. Tutkinnon pakollinen osa on johtajana toimiminen. Lisäksi valitaan kaksi tutkinnon osaa seuraavista: strategiatyön johtaminen, projektin johtaminen, työyhteisön kehittämisen johtaminen, henkilöstön ja osaamisen johtaminen, asiakkuuksien johtaminen, talouden johtaminen, tuotanto- ja palveluprosessien johtaminen.

Hae koulutuksiin

Vuoden 2018 puolella voit hakea vielä vanhempaan tutkintoon nimeltä Johtamisen erikoisammattitutkinto, johon on jatkuva haku. Voit siirtyä suorittamaan uutta tutkintoa vuoden vaihteessa.

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkintoon on jatkuva haku. Koulutus alkaa tammikuussa 2019.