Etsitkö koulutusta? Amiedun koulutushaku auttaa.

Ota yhteyttä!

Asiakaspalvelu
(ma – to klo 8 – 16 ja pe klo 8 - 14)
p. 010 80 80 90
Jätä yhteydenottopyyntö »


Sosiaali- ja terveysala - koulutus

Sinustako?
  • lähihoitaja
  • lasten ja nuorten erityisohjaaja
  • koulunkäynnin aamu ja iltapäivätoiminnan ohjaaja
  • vanhustyön osaaja
  • päihdetyöntekijä
Sosiaali- ja terveysala edistää hyvinvointia
Koulutamme hyvinvoinnin ammattilaisia. Voit opiskella vaikkapa lähihoitajaksi tai suorittaa vanhustyön erikoisammattitutkinnon.
Ammattitaitosi vahvistuu esimerkiksi lääkehoidon lisäkoulutuksella. Meillä päivität myös niitä tietoja ja taitoja, joita tarvitset esimiehenä.

Sora-laki

Vuoden 2012 alussa astui voimaan lakimuutokset (ns. Sora-lainsäädäntö), joiden tavoitteena on parantaa turvallisuutta koulutuksessa ja sen jälkeisessä työelämässä


Tiedote opiskelijaksi hakeutuvalle (pdf)
Sosiaali- ja terveysala

Asaad päätyi osaamiskartoituksen kautta lähihoitajaopintoihin Amiedulla

Asaad Al- Khattab toimi entisessä kotimaassaan Irakissa lähes kahdeksan vuotta röntgenhoitajana. Hän osallistui Amiedussa maahanmuuttajien hoito- ja kasvatusalan ammatilliseen osaamiskartoitukseen ja nyt hänen matkansa jatkuu Amiedulla lähihoitajaopintojen parissa.

Lue lisää
Sosiaali- ja terveysala

Esa suuntasi uudelle alalle ja lähihoitajaksi viisikymppisenä

Esa Leikkari, 53, toteutti nuoruuden haaveensa ja opiskelee nyt Amiedussa lähihoitajaksi. Hän työskenteli 25 vuotta matkailualalla, kunnes työnantaja aloitti yt-neuvottelut. Esa pisti varmuuden vuoksi samaan aikaan hakemuksen Amieduun, ja aloitti sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon opinnot elokuussa 2015.

Lue lisää
Sosiaali- ja terveysala

Lähihoitaja Maini täydensi osaamistaan

Lähihoitaja Maini Karhapää iloitsi päästessään osallistumaan työnantajansa Attendon järjestämään ja Amiedun toteuttamaan lähihoitajien valtakunnalliseen täydennyskoulutukseen.

Lue lisää
Sosiaali- ja terveysala

Tuoretta tietoa ja lisää ammattitaitoa

Maarit Nikander on koulutukseltaan lähihoitaja, jolla on kokemusta vanhustenhoidosta. Vanhustyön erikoisammattitutkinto tarjosi uusia näkökulmia osaajalle.

Lue lisää