Etsitkö koulutusta? Amiedun koulutushaku auttaa.

Ota yhteyttä!

Asiakaspalvelu
(ma – to klo 8 – 16 ja pe klo 8 - 14)
p. 010 80 80 90
Jätä yhteydenottopyyntö »


Rakennusalan ja LVI-alan koulutukset

Sinustako?
  • LVI-asentaja
  • maalari
  • märkätilatöiden valvoja
  • panostaja
  • putkiasentaja
  • talonrakentaja
  • työnjohtaja

Rakennusala tarvitsee osaajia

Amiedussa voit opiskella korjausrakentamisen moniosaajaksi tai suorittaa vaikkapa talotekniikan tai rakennusalan perustutkinnon, maarakennusalan ammattitutkinnon tai maalarimestarin erikoisammattitutkinnon. Ammattitaitosi vahvistuu esimerkiksi märkätila-asentajan tai kiinteistön kaukolämpötyönjohtajan pätevyyskoulutuksilla. Lisäksi koulutamme huoneistosaneeraajia, pohjatutkijoita, rakennuspeltiseppiä, rakenteiden kosteudenmittaajia sekä muita rakennusalan ammattilaisia tai uusia alalle haluavia rakennusalan monipuolisiin työtehtäviin.

Voit opiskella oppisopimuskoulutuksena muun muassa LVI-asentajaksi, putkiasentajaksi tai talonrakentajaksi. Ammatillista osaamistasi voit täydentää myös mm. ilmastointiasentajan tai maalarin ammattitutkinnolla.

Meillä voit vahvistaa myös niitä tietoja ja taitoja, joita tarvitset työnjohtajana.

Tutustu rakennus-, LVI- ja infra-alan koulutuksiimme (pdf) » 
Rakentaminen ja LVI

Alan vaihtajista putkiremonttien edelläkävijöiksi

Mika Kangas, Timo Karhu ja Ilyas Kesim opiskelevat linjasaneerauksen koulutusohjelmassa, joka tähtää opiskelijoiden pikaiseen työllistymiseen. Opiskelijajoukko on valmistuttuaan linjasaneerauksen edelläkävijöitä.

Lue lisää
Rakentaminen ja LVI

Nuorella maalariyrittäjällä asenne ja työn laatu kohdallaan

26-vuotias Tea Heino suoritti Amiedussa pintakäsittelyalan perustutkinnon ja perusti maalausalan yrityksen jo opiskeluaikanaan.

Lue lisää
Rakentaminen ja LVI

LVI-alan yrittäjiksi suoraan putkiasennuksen koulutusohjelmasta

Tauno Tõntsel ja Aydin Yagmur tutustuivat toisiinsa suorittaessaan Amiedussa talotekniikan perustutkintoon kuuluvaa putkiasennuksen koulutusohjelmaa.

Lue lisää
Rakentaminen ja LVI

Leon tulevaisuus omissa käsissä

Helsinkiläinen Leo Siirala ei halunnut rakentaa tulevaisuuttaan pelkän peruskoulun varaan. Nyt hän opiskelee Amiedussa pintakäsittelyn perustutkintoa.

Lue lisää
Rakentaminen ja LVI

Eero yleni vastaavaksi työnjohtajaksi

Vantaalainen Eero Uusimaa suoritti Amiedussa putkiasentajan erikoisammattitutkinnon. Se antaa hänelle laissa määritellyt oikeudet toimia työmaan vastaavana työnjohtajana.

Lue lisää
Rakentaminen ja LVI

Jorma Piisinen oppi energistä asiaa

Tv:stä tuttu remonttimestari, Jorma Piisinen, suoritti Amiedussa EU-CERT -lämpöpumppukoulutuksen. Lämpöpumpuista puhutaan runsaasti, sillä etenkin niiden hyödyllisyys, kestävyys ja energiansää stömahdollisuudet mietityttävät ihmisiä. Sen on Jorma Piisinenkin työssään huomannut.

Lue lisää
 
Rakentaminen ja LVI

Panostus osaamiseen

Kun työmaalle tarvitaan kuoppaa, on räjäytystyönjohtaja Pasi Kurki valmiina työhön panostensa ja räjähteidensä kanssa.

Lue lisää