Ota yhteyttä!

Teemme mielellämme tarjouksen koulutus- ja kehittämispalveluistamme yrityksesi tarpeisiin.
Kerro meille miten voimme auttaa sinua ja yritystäsi!

Uusimmat Amicase-artikkelit:


Amiedun kanssa solmittu kumppanuus on tuonut henkilöstömme osaamisen kehittämiseen pitkäjänteisyyttä ja suunnitelmallisuutta. Yhteistyö tarjoaa meille sekä lyhyt- että pitkäkestoisia ratkaisuja, jotka näkyvät asiakas- ja työtyytyväisyytenä ja sitä kautta kehittyvänä liiketoimintana. Ammattimaisesti organisoidulla koulutusyhteistyöllä on positiivinen vaikutus myös työnantajakuvaan. Kumppanuuden myötä voimme luottaa siihen, että olemme osaamisen kehittämisen edelläkävijöitä nyt ja tulevaisuudessa.
Sampo Päällysaho, toimitusjohtaja, Clas Ohlson Oy

Me Caverionilla uskomme osaavan henkilöstön olevan avainasemassa, kun etsimme innovatiivisia ratkaisuja asiakastarpeisiin, tulevaisuuden haasteisiin ja mahdollisuuksia vahvaan kasvuun. Amiedun kanssa solmittu kumppanuus tukee strategialähtöisiä tavoitteitamme ja antaa eväät ammatillisen osaamisen kehittämiseen, kun tavoittelemme entistäkin tehokkaampaa toimintaa ja erinomaista johtamista. Osaamisen kehittämisessä on kumppanuudella keskeinen rooli. Valtakunnallisena toimijana meille on tärkeää, että saamme palvelut tasalaatuisesti ja kustannustehokkaasti ympäri Suomea. Siksi valitsimme Amiedun.
Veikko Niemi, henkilöstöjohtaja, Caverion Oyj, Industrial Solutions


Amiedu kumppaninamme tuntee tarpeemme. Kaupan alan toimintaympäristön haasteiden muuttuessa ja alan kehittyessä tarvitsemme osaavaa tukea, jota Amiedusta saamme. Yhden kumppanin kanssa toimiessa syntyy synergiaetua ja osaamisenkehittämisen vaikuttavuus on helpommin mitattavissa. Amiedun kanssa Lidl voi turvallisin mielin suunnitella ja kehittää liiketoimintaa.
Maria Hekkala, henkilöstöjohtaja, Lidl Suomi KyKumppanuus tuottaa tulosta!


Amiedu tekee koulutus- ja kehittämisyhteistyötä monien eri alojen yritysten kanssa. Palveluratkaisumme vaikuttavuus muodostuu pitkäjänteisen kumppanuuden, yrityksesi muutoksen hallintaa tukevien räätälöityjen konsultointi-, valmennus- ja koulutusratkaisujen, kattavan tuotevalikoiman ja kilpailukykyisen hinnoittelun avulla.

Tutustu mitä mieltä asiakkaamme ovat palveluistamme ja yhteistyön tuottamasta tuloksesta.

Amiedun referenssit

Touhula-päiväkodit

Touhulan kasvuvauhti vaatii dynaamista kumppania

Touhula-päiväkodit kasvaa kovaa vauhtia. Kiireen keskellä on luotettava ja ammattitaitoinen kumppani kullan arvoinen, toteaa Touhulan henkilöstöpäällikkö Jaana Lamberg.

Lue lisää

XXL

Amiedu kirittää XXL:ää huippusuorituksiin

Amiedu tarjoaa meille hyvän ratkaisun suunnitelmalliseen osaamisen kehittämiseen ja avoimen vuoropuhelun, määrittelee XXL Sports & Outdoor Oy:n toimitusjohtaja Toni Stigzelius kumppanuutta Amiedun kanssa.

Lue lisää

Kumppanuus on vahvistanut osaamisen johtamista

Caverion Suomen Amiedun kanssa solmima kumppanuussopimus on nostanut osaamisen kehittämisen ja johtamisen Caverionissa uudelle tasolle.

Lue lisää

Koulutusportaali vauhdilla pystyyn ICTLuotsin avulla

Caverion Industria Oy on Suomen johtava teollisuuden palveluyritys, joka uudisti koulutusjärjestelmänsä Amiedun ICTLuotsi™-kehittämistyökalun avulla.

Lue lisää

Clas Ohlson panostaa osaamisen kehittämiseen ja johtamiseen 

Kumppanuudella Amiedun kanssa haetaan vaikuttavuutta, joka näkyvät asiakas- ja työtyytyväisyytenä ja sitä kautta kehittyvänä liiketoimintana.

Lue lisää

Lidliä tukee osaava kumppani

Lidlin toiminta on ollut jo pitkään kasvusuuntaista. Myös tunnettuus ja työnantajaimago kehittyvät jatkuvasti myönteiseen suuntaan. Muutoksen on osaltaan mahdollistanut osaamisen kehittämisen kumppanuus Amiedun kanssa.

Lue lisää

Yhteistyöllä kohti muuttuvia markkinoita

Amiedun kanssa toteutettu kumppanuus tarjoaa mahdollisuuden pitkäkestoisiin, koko henkilökuntaa koskeviin valmennuksiin.

Lue lisää

Saumatonta kumppanuutta asiakkaiden eduksi

Kumppanuussopimuksen Amiedun kanssa Kemppi allekirjoitti keväällä 2011, sillä hitsausosaamisen kehittäminen tuo yritykselle...

Lue lisää

Amiedu edistää helsinkiläisten osaamista

Amiedu tekee monipuolista ja rakentavaa yhteistyötä Helsingin kaupungin kanssa. Koulutuksia on järjestetty monilta eri aloilta, ja pääpainona on ollut kielikoulutus…

Lue lisää

Timanttiset-ketjun FinnGold panostaa turvallisuusjohtamiseen

Osana Timanttiset-ketjua toiminnGold Oy kehittää liiketoimintaansa suunnitelmallisesti. Tärkeä kehittämisen kohde oli turvallisuus, jota parannettiin Amiedun TurvallisuusLuotsi-toimintamallin avulla.

Lue lisää
 

Aro Systems Oy kasvaa ja kouluttaa

Aro Systems on vuonna 1954 perustettu perheyritys, joka toimii talotekniikan alalla. Aro Akatemia tarjoaa kaikille arolaisille monipuolisia osaamisen kehittämisen mahdollisuuksia.

Lue lisää

Kassat tutuksi Amiedun avulla

Amiedu kouluttaa Fujitsun toimittamien kassajärjestelmien käyttäjät tehokkaaseen ja taitavaan työskentelyyn uusilla järjestelmillä...

Lue lisää

Amiedu pyörittää Husin tietotekniikkakoulutuksia

HUS (Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiri HUS-kuntayhtymä) ja Amiedu ovat pitkäaikaisia kumppaneita. Amiedu on vuosien saatossa kouluttanut tietotekniikan perustaitoja Husin tuhansille työntekijöille...

Lue lisää