Ami-säätiön hallinto

Ami-säätiön hallinto muodostuu säätiön johtokunnasta ja hallituksesta. Ami-säätiön hallitus valitsee Amiedulle noin kaksitoistajäsenisen johtokunnan. Sen tehtävänä on ennakoida työelämän muutoksia sekä kehittää Amiedun asiakasohjelmia, toimintamalleja ja palvelutarjontaa. Helsingin, Espoon, Vantaan ja Kauniaisten kaupunginhallitukset asettavat Ami-säätiölle yhdeksänhenkisen hallituksen. Sen tehtävänä on konsernin strateginen omistajaohjaus.

Ami-säätiön hallitus

Ami-säätiön hallituksen puheenjohtajana toimii Harry Bogomoloff ja varapuheenjohtajana Kristiina Erkkilä. Kokousten esittelijänä toimii säätiön johtaja Timo Karkola ja asiantuntijana hallintojohtaja Seppo Tammisto. Nykyisen hallituksen toimikausi on 2015 - 2017.  Ami-säätiön tilintarkastajina toimivat KHT Juha Selänne BDO Oy, KHT-yhteisö ja KHT Erkka-Tapani Talvinko.

Harry Bogomoloff
Harry
Bogomoloff
puheenjohtaja 
Juhana Harju
Juhana
Harju
Kaarina Suonperä
Kaarina
Suonperä
Kimmo Sarekoski
Kimmo
Sarekoski
Kristiina Erkkilä
Kristiina
Erkkilä
Ulla-Maija Urho
Ulla-Maija
Urho
Pekka Herkama
Pekka
Herkama
Seppo Tammisto
Seppo
Tammisto
 
 
 

Johtokunta

Amiedun johtokunnan puheenjohtajana toimii Harry Bogomoloff. Kokousten esittelijänä toimii Amiedun rehtori Timo Karkola sekä asiantuntijoina yrityspalvelujohtaja Ari Seppänen ja kehitysjohtaja Jussi Jarrett. Nykyisen johtokunnan toimikausi on 2015 - 2017.

Ami-konsernin tehtävät

Ami-konserni tuottaa ammatillisen aikuiskoulutuksen ja työelämän kehittämisen palveluita.

Ami-säätiö ylläpitää oppilaitosta, jossa järjestetään aikuisille tarkoitettua ammatillista koulutusta, sitä tukevaa muuta koulutusta sekä työ-, palvelu- ja tutkimustoimintaa.

Ami-säätiön tytäryhtiöitä ovat Amicom Oy (Taitotalon kongressikeskus) ja kiinteistöosakeyhtiö Wahad Oy.