Ami-säätiön hallinto

Ami-säätiön hallinto muodostuu säätiön hallituksesta ja sen oppilaitoksen, Amiedun johtokunnasta. Helsingin, Espoon, Vantaan ja Kauniaisten kaupungit asettavat Ami-säätiölle yhdeksänhenkisen hallituksen. Hallituksen tehtävänä on konsernin strateginen omistajaohjaus, johtokunnan tehtävänä on puolestaan ennakoida työelämän muutoksia sekä kehittää Amiedun asiakasohjelmia, toimintamalleja ja palvelutarjontaa.

Ami-säätiön hallitus

Ami-säätiön hallituksen puheenjohtajana toimii Juha Hakola ja varapuheenjohtajana Kristiina Erkkilä. Kokousten esittelijänä toimii säätiön johtaja Timo Karkola ja asiantuntijana hallintojohtaja Seppo Tammisto. Nykyisen hallituksen toimikausi on 2017 – 2018. Ami-säätiön tilintarkastajina toimivat KHT Juha Selänne BDO Oy, KHT-yhteisö ja KHT Erkka-Tapani Talvinko.

Juha Hakola
Juha
Hakola
puheenjohtaja
Anniina Kontinen
Anniina
Kontinen
Tuomo Niemi
Tuomo
Niemi
Kristiina Erkkilä
Kristiina
Erkkilä
Varapuheenjohtaja
Noora Lack
Noora
Laak
Simo Raittila
Simo
Raittila
Lauri Ant-Wuorinen
Lauri
Ant-Wuorinen
Seija Muurinen
Seija
Muurinen
Kimmo Sarekoski
Kimmo
Sarekoski

Johtokunta

Amiedun johtokunnan puheenjohtajana toimii Juha Hakola. Kokousten esittelijänä toimii Amiedun rehtori Timo Karkola sekä asiantuntijoina yrityspalvelujohtaja Ari Seppänen ja kehitysjohtaja jussi Jarrett. Nykyisen johtokunnan toimikausi on 2017 – 2018.

Ami-konsernin tehtävät

Ami-konserni tuottaa ammatillisen aikuiskoulutuksen ja työelämän kehittämisen palveluita.

Ami-säätiö ylläpitää oppilaitosta, jossa järjestetään aikuisille tarkoitettua ammatillista koulutusta, sitä tukevaa muuta koulutusta sekä työ-, palvelu- ja tutkimustoimintaa.

Ami-säätiön tytäryhtiöitä ovat Amicom Oy (Taitotalon kongressikeskus) ja kiinteistöosakeyhtiö Wahad Oy.