Amiedussa olet arvostettu asiantuntija
Amiedussa työskentelee 320 aikuiskoulutuksen asiantuntijaa muun muassa koulutuspäällikön, kouluttajan ja koutusassistentin tehtävissä.
Tutustu heidän uratarinoihin!

Uratarinointa

Kaksoisrooli sopii Elina Bycklingille

Kouluttajana Amiedussa aloittanut ja tiiminvetäjäksi edennyt filosofian maisteri Elina Byckling kertoo työnsä olevan äärimmäisen mielenkiintoista.

Lue lisää

Kouluttajaksi sittenkin

Joonas Haapaniemen ei pitänyt päätyä koulutusalalle, vaikka suvussa on monia opettajia.

Lue lisää

Harrin tie vei takaisin Amieduun

Kouluttaja Harri Ajomaa ei ole ensimmäistä kertaa Amiedussa kirjoilla, mutta ensimmäistä kertaa hän on talossa kylläkin kouluttajana.

Lue lisää

Hyvä palaute on palkinto tehdystä työstä

Kouluttaja, KM Leena Lahden tehtävä Amiedussa on monipuolinen ja haastava. Hän vastaa pitkälti Amiedun ja suuren, yksityisen hoiva-alan yrityksen koulutusten järjestelyistä.

Lue lisää

Tyypillistä työpäivää ei ole

Ultrajuoksua eli maratonia pidempiä matkoja harrastava Tuulikki Ikäläinen on työskennellyt koulutusassistenttina Amiedussa jo lähes kymmenen vuotta. Vaikka takana on pitkä ura, Tuulikilta löytyy intoa työhön. Mistä hänen innostuksensa kumpuaa?

Lue lisää

Asiakkaiden asialla

Amiedun avainasiakaspäällikkö Mirja Kautiainen vastaa hänelle nimetyistä asiakkuuksista. Työpäivänsä aikana hän hoitaa yhteydenpitoa, suunnittelua, organisointia ja koordinointia asiakkaan, oman organisaation ja yhteistyökumppaneiden välillä.

Lue lisää

Työelämän muutostilanteissa mukana

Koulutuspäällikkö, FM Emmy Kurjenpuu työskentelee muutosvalmennuksen moninaisella pelikentällä. Kurjenpuun Muutosvalmennus-yksikkö tarjoaa palveluja niin suurille organisaatioille kuin yksityisille henkilöillekin.

Lue lisää