Avoimet työpaikat

Tule meille töihin
Jos olet kiinnostunut työskentelemään Amiedussa, voit lähettää avoimen hakemuksen tämän linkin kautta.
Avoin hakemuksesi on voimassa 6 kuukautta ja otamme sinuun yhteyttä, mikäli Amiedussa vapautuu osaamistasi vastaavia paikkoja. 

Haemme nyt osaavaan joukkoomme Helsingin Pitäjänmäelle 
Koulutussuunnittelijaa vahvistamaan koulutus- ja asiantuntijatoimintaamme!

Oletko tiimityöskentelijä, valmis haasteisiin ja jatkuvaan kehittymiseen? 

Koulutussuunnittelijana suunnittelet, tuotat ja kehität Kauppa ja palvelut -yksikön koulutus- ja valmennuspalveluita. Osallistut tuotekehitykseen ja koulutusten markkinointiin. Toimenkuvaasi kuuluu olennaisesti monipuolinen resurssien koordinointi, yhteydenpito asiakasyrityksiin sekä koulutustoiminnan käytännön järjestelyt. Teet yhteistyötä tiiviisti eri asiakkaiden kanssa. Sinulla on vähintään ammattikorkeakoulututkinto. Arvostamme kokemusta kaupan alalta, erinomaisia yhteistyötaitoja sekä koulutustoiminnan tuntemusta.
Lue lisää
Menestyminen tehtävässä edellyttää digitaalisten palveluiden käyttökokemusta mieluiten koulutusmaailmasta erinomaisia kirjallisen ja suullisen viestinnän taitoja organisointitaitoja ja itsenäistä työotetta sekä projektityökokemusta. Tarjoamme mielenkiintoisen työn ja motivoi ...

Haemme nyt osaavaan joukkoomme Helsingin Pitäjänmäelle

Teollisuuden kunnossapidon kouluttajaa tuntikouluttajan, osa-aikaisen tai kokoaikaisen kouluttajan tehtäviin. Odotamme osaamista seuraavista:
Teollisuuden kunnossapito: teollisuuden kunnossapito/koneen asennusosaaminen
Etua laippaliitoskunnossapito-osaamisesta ja hitsaamisesta
 
Kouluttajana valmistelet ja toteutat koulutuksia pääasiassa Amiedussa mutta ajoittain asiakasyrityksissä. Sinulla on alan käytännön työkokemusta sekä vähintään sähköalan opistotason koulutus.
Lue lisää
Osaat ilmaista itseäsi selkeästi ja olet tottunut toimimaan erilaisten ihmisten kanssa. Arvostamme myös mahdollista pedagogista osaamista, sähköpätevyyttä ja kokemusta sähköalan henkilöstön asiantuntijakoulutuksista. Tarjoamme sinulle motivoivan ja sopivasti haastavan työn, mielenkiintoisen asiakas ...

Amiedun maahanmuuttajapalvelut-yksikkö etsii jatkuvasti verkostoonsa sopivia s2 -sijaiskouluttajia Helsingin Pitäjänmäkeen!

Tehtäviisi kuuluu 

  • koulutuksien suunnittelu ja kouluttaminen sekä aikuisopiskelijoiden ohjaus
 

Lue lisää
Sinulla on  ylempi korkeakoulututkinto (vähintään aineopinnot suomen kielestä) sekä pedagoginen pätevyys mielellään kokemusta aikuisten maahanmuuttajien suomi toisena kielenä koulutuksesta sekä luku- ja kirjoitustaidon opetuksesta arvostamme myös kokemusta eri alojen ammatillisesta ...