Tule meille töihin


”Teemme vuosittain työtyytyväisyystutkimuksen. Tutkimuksen mukaan työntekijämme arvostavat työtään. Tyytyväisyys omaan työhön oli 4,09 asteikolla 1-5.”

Pia Huttunen, henkilöstöpäällikkö

Ura Amiedussa

Amiedussa työskentelee noin 320 aikuiskoulutuksen asiantuntijaa muun muassa koulutuspäällikön, kouluttajan ja koulutusassistentin tehtävissä. Lisäksi konsulttiverkostossamme on satoja eri alojen osaajia. Amiedulla on maine hyvänä ja vakaana työnantajana.

Panostamme henkilöstön kehittämiseen

Rekrytoimme työntekijöitä pääsääntöisesti suoraan työelämästä. Panostamme henkilöstömme jatkuvaan kehittämiseen muun muassa järjestämällä säännöllisesti OsaavaAmi-valmennuksia. Asiantuntijoillamme on myös mahdollisuus olla mukana erilaissa projekteissa.
Suurin osa Amiedun henkilökunnasta on suorittanut ylemmän korkeakoulututkinnon tai ammattikorkeakoulututkinnon. Lisäksi meillä on 170 pedagogisen pätevyyden suorittanutta työntekijää ja 180 näyttötutkintomestaria. Kouluttajilta edellytämme pedagogista pätevyyttä, tai kannustamme sen suorittamiseen.

Työhyvinvointi on meille tärkeä asia

- Tuemme työhyvinvointia monin eri tavoin. Kaikki työntekijämme saavat muun muassa hyvät terveydenhoitopalvelut ja ateriaedun. Henkilöstöllä on mahdollisuus vuokrata Vierumäen mökkiämme ja osallistua Ami-klubin järjestämään virkistystoimintaan.
Yksi tärkeimmistä asioista hyvinvoinnin kannalta on säännöllinen liikunta. Sillä on positiivinen vaikutus amiedulaisten jaksamiseen sekä töissä että vapaa-ajalla. Tuemmekin työntekijöiden liikkumista vapaa-ajalla erilaisin tavoin, henkilöstöpäällikkö Pia Huttunen kertoo.

Kiinnostuitko?

Amiedulla on vuosittain avoimena useita erilaisia työtehtäviä. Haemme myös jatkuvasti päteviä, eri alojen konsultteja koulutustehtäviin yhteistyöverkostoomme.
Jos olet kiinnostunut työskentelemään Amiedun palveluksessa, tutustu avoimiin työpaikkoihimme.
Amiedussa työskentelee lähes 400 aikuiskoulutuksen asiantuntijaa muun muassa koulutuspäällikön, kouluttajan ja koulutusassistentin tehtävissä.