Kiinteistön kaukolämpötyönjohtajan (KKL) pätevyyskoulutus, vaativuusluokka a ja b 4.5.2018

Loading Loading...

Ajankohta 4.5.2018
Aika 8.00 - 16.00
Kesto 1 pv
Ilmoittautuminen/ Hakeminen


Tavoitteet ja hyödyt

Koulutuksen tavoitteena on antaa tarvittavat tiedot kohteiden suunnittelusta, asennuksesta, mitoittamisesta sekä asiakkaan perehdyttämisestä kohteessa. Koulutuksen sisällössä painotetaan Energiateollisuus ry:n julkaisua K1/2013 ”Rakennusten kaukolämmityksen määräykset ja ohjeet” huomioiden määräysmuutokset. Koulutuksen painopiste on lämmönjakokeskuksen suunnittelussa mitoituksineen.

Riittävät peruskoulutus- ja työkokemusvaatimukset täyttävä henkilö pääsee kaukolämpötyönjohtajan pätevyyskoulutuksen hyväksytyn suorituksen jälkeen SuLVI ry:n ylläpitämään pätevyysrekisteriin.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu suurten rakennusten (liikerakennukset, kerrostalot yms.) lämmönjakokeskusten suunnittelusta ja asennuksesta vastaaville henkilöille. Pelkkään koulutukseen voivat osallistua kaikki. Pätevyydenhakijoiden peruskoulutus- ja työkokemusvaatimukset löytyvät hakulomakkeen lopusta.

Sisältö

Tutustu sisältöön tarkemmin oheisesta pdf-esitteestä.

Hinta

- Koulutuksen ja pätevyyden rekisteröinnin hinta on 560 € sis. alv. Hintaan sisältyy koulutus, pätevyystentti ja tarvittaessa yksi uusintatentti, ohjelman mukaiset tarjoilut sekä pätevyyden toteaminen ja rekisteröinti.

- Osallistuminen vain koulutukseen ilman pätevyyden hakua ja tenttiä maksaa 370 € sis. alv. Hintaan sisältyy koulutus sekä ohjelman mukaiset tarjoilut.

- Mikäli hakija ei läpäise uusintatenttiä ensimmäisellä kerralla, seuraaviin uusintapätevysstentteihin osallistumisen hinta on 186 € sis. alv.

Peruutusehdot

Pyydämme ilmoittamaan peruutuksista kirjallisesti osoitteeseen rakentamisala@amiedu.fi. Osallistumisen voi peruuttaa maksutta viikkoa ennen koulutuksen ajankohtaa. Tämän jälkeen veloitamme peruutusmaksuna 50 % koulutuksen hinnasta. Mikäli osallistuja jää koulutuksesta pois ilmoittamatta asiasta viimeistään edeltävänä arkipäivänä klo 16.00 mennessä, laskutamme koko osallistumismaksun.

Koulutuspaikka

Amiedu
Valimotie 8
00380 Helsinki

Hakeminen

Peruskoulutus- ja työkokemusvaatimukset löytyvät kyseisen pätevyysluokan hakulomakkeen lopusta.

KOULUTUKSEEN ILMOITTAUDUTAAN OHEISEN LINKIN KAUTTA JA PÄTEVYYTTÄ HAETAAN  HAKULOMAKKEELLA VIIMEISTÄÄN 3 VIIKKOA ENNEN KOULUTUKSEN AJANKOHTAA.

Tiedustelut Amiedu: rakentamisala(at)amiedu.fi tai puhelimitse 020 7461 289.

Ilmoittaudu

Asiakaspalvelu

Avoinna ma-to 8-16, pe 8-14
puhelin 010 80 80 90
asiakaspalvelu@amiedu.fi