Etsitkö koulutusta? Amiedun koulutushaku auttaa.

Ota yhteyttä!

Asiakaspalvelu
(ma – to klo 8 – 16 ja pe klo 8 - 14)
p. 010 80 80 90
Jätä yhteydenottopyyntö »

Turvallisuusalan koulutus

Sinustako?
  • vartija
  • vahtimestari
  • aulapalveluhenkilö
  • turvallisuusvastaava
  • järjestyksenvalvoja
  • turvallisuusalan yrittäjä

Turvallisuusalalle töihin

Haluatko työskennellä turvallisuusalan monipuolisissa tehtävissä? Suoritettuasi turvallisuusalan perustutkinnon sinulla on hyvät työllistymismahdollisuudet, ja pääset kehittämään osaamistasi myös jatkossa. Tartu monipuolisiin mahdollisuuksiin ja hakeudu turvallisuusalan koulutukseen.

Amiedun koulutuksissa sinusta tulee turvallisuusalan ammattilainen: voit suorittaa esimerkiksi vartijan ammattitutkinnon, turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkinnon tai virastomestarin ammattitutkinnon. Voit myös vahvistaa ammatillista osaamistasi esimerkiksi palo- ja pelastustehtävissä tai turvallisuuspäällikön työssä. Amiedussa on mahdollista suorittaa myös vaativammat turvallisuusalan koulutukset (JET ja TEAT; Turvallisuuspäällikön valmennusohjelma, tekniikan erikoisammattitutkinto ja turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkinto) sekä työturvallisuuskortti ja tulityökortti.

Turvallisuus

Pankkiura sai jatkoa turvallisuusasiantuntijan F.E.C. koulutuksen jälkeen

Espoolaisen Päivi Huttusen teatterireissu sai uuden käänteen, kun käteen osui Metro-lehden ilmoitus Turvallisuusasiantuntijan F.E.C. koulutuksesta. Lähes siltä istumalta Huttunen tarttui luuriin, laittoi hakemuksen Amieduun ja aloitti keväällä opiskelun.

Lue lisää