Etsitkö koulutusta? Amiedun koulutushaku auttaa.

Ota yhteyttä!

Asiakaspalvelu
(ma – to klo 8 – 16 ja pe klo 8 - 14)
p. 010 80 80 90
Jätä yhteydenottopyyntö »

Suomen kielen kurssit

Kiinnostaako?
  • suomen kielen oppiminen
  • yleinen kielitutkinto
  • työelämän suomi

Suomen kieltä maahanmuuttajille

Amiedussa voit osallistua maahanmuuttajille suunnattuun suomen kielen keskitasolle johtavaan koulutukseen. Saat valmiuden suorittaa suomen kielen keskitason tutkinnon (YKI-testi, yleinen kielitutkinto) heti kurssin jälkeen.

Amiedun koulutustarjonnassa on myös luku- ja kirjoitustaidon koulutuksia sekä suomen kielen koulutusta pidempään maassa olleille. Näihin koulutuksiin hakeudutaan TE-toimiston kautta.

Meillä on maahanmuuttajille suunnattuja ammatillisia koulutuksia, joissa tuetaan työssä ja opiskelussa tarvittavaa suomen kielen taidon kehittymistä: suomen kieli on integroitu ammattiopintoihin ja kunkin alan ammattisanastoon. Lue lisää »

Järjestämme lisäksi ammattialakohtaista, työtehtäviin kytkeytyvää suomen kielen koulutusta työssä oleville maahanmuuttajille. Työnantajan on mahdollista saada TE-hallinnon tukea kielikoulutuksen järjestämiseen (työpaikkasuomi).

Get Aggregated RSS

Alkavia koulutuksia:
Suomen kieli ja yleiset kielitutkinnot

Kashmira vaihtoi Mumbain open-air saunan suomalaiseen

Intialainen Kashmira Vyavaharkar muutti miehensä kanssa Suomeen. Hän opiskeli Amiedussa suomen kieltä ja työskentelee nyt Helsingin yliopiston kemian laitoksella.

Lue lisää