Etsitkö koulutusta? Amiedun koulutushaku auttaa.

Ota yhteyttä!

Asiakaspalvelu
(ma – to klo 8 – 16 ja pe klo 8 - 14)
p. 010 80 80 90
Jätä yhteydenottopyyntö »


Sosiaali- ja terveysala - koulutus

Sinustako?
  • lähihoitaja
  • lasten ja nuorten erityisohjaaja
  • koulunkäynnin aamu ja iltapäivätoiminnan ohjaaja
  • vanhustyön osaaja
  • päihdetyöntekijä
Sosiaali- ja terveysala edistää hyvinvointia
Koulutamme hyvinvoinnin ammattilaisia. Voit opiskella vaikkapa lähihoitajaksi tai suorittaa vanhustyön erikoisammattitutkinnon.
Ammattitaitosi vahvistuu esimerkiksi lääkehoidon lisäkoulutuksella. Meillä päivität myös niitä tietoja ja taitoja, joita tarvitset esimiehenä.

Sora-laki

Vuoden 2012 alussa astui voimaan lakimuutokset (ns. Sora-lainsäädäntö), joiden tavoitteena on parantaa turvallisuutta koulutuksessa ja sen jälkeisessä työelämässä


Tiedote opiskelijaksi hakeutuvalle (pdf)
Sosiaali- ja terveysala

Anu toteutti unelmansa ja opiskeli lähihoitajaksi

Pankinjohtajana aiemmin työskennellyt Anu-Maarit Turunen opiskeli Amiedussa lähihoitajaksi, koska halusi tehdä humaanimpaa työtä. Esimiestyössä sai olla tekemisissä ihmisten kanssa ja auttaa heitä, mutta suurempi itsemäärämisoikeus ja mahdollisuus työskennellä vanhusten kanssa houkuttivat.

Lue lisää
Sosiaali- ja terveysala

Asaad päätyi osaamiskartoituksen kautta lähihoitajaopintoihin Amiedulla

Asaad Al- Khattab toimi entisessä kotimaassaan Irakissa lähes kahdeksan vuotta röntgenhoitajana. Hän osallistui Amiedussa maahanmuuttajien hoito- ja kasvatusalan ammatilliseen osaamiskartoitukseen ja nyt hänen matkansa jatkuu Amiedulla lähihoitajaopintojen parissa.

Lue lisää
Sosiaali- ja terveysala

Esa suuntasi uudelle alalle ja lähihoitajaksi viisikymppisenä

Esa Leikkari, 53, toteutti nuoruuden haaveensa ja opiskelee nyt Amiedussa lähihoitajaksi. Hän työskenteli 25 vuotta matkailualalla, kunnes työnantaja aloitti yt-neuvottelut. Esa pisti varmuuden vuoksi samaan aikaan hakemuksen Amieduun, ja aloitti sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon opinnot elokuussa 2015.

Lue lisää
Sosiaali- ja terveysala

Lähihoitaja Maini täydensi osaamistaan

Lähihoitaja Maini Karhapää iloitsi päästessään osallistumaan työnantajansa Attendon järjestämään ja Amiedun toteuttamaan lähihoitajien valtakunnalliseen täydennyskoulutukseen.

Lue lisää
Sosiaali- ja terveysala

Tuoretta tietoa ja lisää ammattitaitoa

Maarit Nikander on koulutukseltaan lähihoitaja, jolla on kokemusta vanhustenhoidosta. Vanhustyön erikoisammattitutkinto tarjosi uusia näkökulmia osaajalle.

Lue lisää