Etsitkö koulutusta? Amiedun koulutushaku auttaa.

Ota yhteyttä!

Asiakaspalvelu
(ma – to klo 8 – 16 ja pe klo 8 - 14)
p. 010 80 80 90
Jätä yhteydenottopyyntö »

Palveluohjaaja ja -esimies


Pätevöidy palveluohjaajaksi tai esimieheksi puhdistus- tai kiinteistöpalvelualalle


Puhdistus- tai kiinteistöpalvelualalta löytyy monenlaista ammatillista koulutusta myös palveluohjaajina tai esimiehinä toimiville tai niihin suuntautuville henkilöille. Löydä itsellesi sopiva tutkinto tai täydennyskoulutusta. Alalla on hyvät etenemismahdollisuudet ja ala työllistää hyvin. 

 

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan erikoisammattitutkinto

Sinulla on useamman vuoden työkokemus ja työskentelet siivoojien tai kiinteistönhoitajien palveluohjaajana tai -esimiehenä. Koulutus antaa sinulle valmiudet toimia yrityksesi tai työnantajasi kanssa kiinteässä sopimussuhteessa olevassa kohteessa joko ns. tulosvastuullisena kiinteistönhoitajana, tiiminvetäjänä tai toimitilapalveluissa palveluohjaajana tai esimiehenä. Ohjaat ja organisoit itsenäisesti joko työryhmäsi tai alihankkijoidesi toimintaa. Osoitat pätevyytesi tuotettujen palvelujen laadun ja asiakkuuksien hallinnassa. Koulutuksen sisällössä painottuvat kiinteistöjen ylläpito- ja palveluprosessit, elinkaariajattelu omassa toiminnassa, kokonaisuuksien hallinta, asiakaskeskeisyys ja ympäristöasiat kiinteistöpalvelujen kaikilla osa-alueilla. Tutkinnon suorittamisaika on yksilöllinen, noin 1,5 vuotta. Aiemmin hankittu osaaminen vaikuttaa koulutuksen kestoon.

Tutkinnon perusteiden uudistumisen myötä 1.1.2018 alkaen Kiinteistöpalvelujen erikoisammattitutkinto, Siivoustyönohjaajan erikoisammattitutkinto ja Siivousteknikon erikoisammattitutkinto on yhdistetty uuteen tutkintoon Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan erikoisammattitutkinto.