Ota yhteyttä!

Asiakaspalvelu
(ma – to klo 8 – 16 ja pe klo 8 - 14)
p. 010 80 80 90
Jätä yhteydenottopyyntö »

Etsitkö koulutusta? Amiedun koulutushaku auttaa.


Kiinteistöpalvelualan koulutukset

Sinustako?
  • kiinteistönhoitaja
  • toimitilahuoltaja
  • kiinteistösihteeri 
  • palveluohjaaja
  • esimies
  • isännöitsijä

Löydä paikkasi kiinteistöalalta!

Kiinnostaako sinua monipuolinen ja nopeasti kehittyvä ala, jossa pääset vaikuttamaan ihmisten ja elinympäristöjen viihtyisyyteen ja turvallisuuteen? Haluatko itsenäisen, asiakaspalveluhenkisen työn, jolla on myös merkitystä kiinteistöjen kunnon ja arvon säilyttäjänä? 

Amiedun koulutuksissa sinulla on mahdollisuus valmentautua kiinteistöpalvelualan asiantuntijaksi käytännön työtehtäviin esimerkiksi kiinteistönhoitajaksi kiinteistöpalvelu- ja huoltoyrityksiin, toimitilahuoltajaksi kauppakeskuksiin ja toimistoihin sekä isännöitsijäksi tai kiinteistösihteeriksi asuin- ja liikekiinteistöjen asioiden hoitoon. Voit pätevöityä myös esimiestehtäviin. Alalla on hyvät työllistymis- ja etenemismahdollisuudet.

Tutustu Kiinteistöpalvelualan urapolku -esitteeseen (pdf) »

Property services sector career and training possibilities (pdf) »

Kiinteistöpalvelut

Kokemus vahvistui osaamiseksi TEATin avulla

Tekniikan erikoisammattitutkinto toi Jari Hirvoselle uutta osaamista ja auttoi työnkuvan muutoksessa. Jari Hirvonen on Caverionilla vastuunkantaja ja sitoutunut ammattilainen. Hän on ollut työnantajallaan töissä vuodesta 2001, jolloin se oli vielä ABB:n kiinteistötekniikka.

Lue lisää
Kiinteistöpalvelut

Kiinteistöpalveluala antoi uran

Kun Antti Nevalainen sai 14-vuotiaana vision ja päätti opiskella kiinteistöhoitoalan ammattilaiseksi oppisopimuksella, hän ei arvannut samalla aloittavansa opiskelut paikassa, jossa myöhemmin kouluttaisi tulevia kiinteistöalan ammattilaisia. Amiedu on ollut miehen matkassa koko elämän.

Lue lisää
Kiinteistöpalvelut

Perusduunarikin haluaa edetä – nuorisotakuu mahdollisti oppisopimuskoulutuksen

Kiinteistöpalvelujen ammattitutkintoa opiskeleva, 22-vuotias helsinkiläinen Teemu Mänty kertoo olleensa ensimmäistä kertaa rakennustyömaalla jo 12-vuotiaana, kun hän sai kesätöitä sukulaistensa kautta. Seuraavankin kesän hän teki raksahommia. Ja sitä seuraavan.

Lue lisää
Kiinteistöpalvelut

Oppimisen monet tavat

Kiinteistöpalvelujen perustutkinto pisti Joanna Pahlin silmään siitä syystä, että häntä on aina kiinnostanut käsillä tekeminen ja nikkarointi. Koulutuslinjan valintaan vaikutti myös Amiedun sijainti pääkaupunkiseudulla, koska Joanna halusi lisäksi tehdä töitä ja opiskella samalla.

Lue lisää