Etsitkö koulutusta? Amiedun koulutushaku auttaa.

Ota yhteyttä!

Asiakaspalvelu
(ma – to klo 8 – 16 ja pe klo 8 - 14)
p. 010 80 80 90

Työvoimakoulutus


Työvoimakoulutus

Työvoimakoulutus on suunnattu työttömille ja työttömyysuhan alaisille henkilölle. Sitä järjestetään myös ammatinvaihtoa tarvitseville, omaa yritystoimintaa suunnitteleville sekä tietyin edellytyksin työssäoleville.

Monipuolinen työvoimakoulutus

Työvoimakoulutus voi olla ammatillista perus- ja lisäkoulutusta, tutkintoon valmistavaa tai valmentavaa koulutusta. Työvoimakoulutuksia toteutetaan myös yhdessä yritysten kanssa, jolloin yritys sitoutuu palkkaamaan koulutuksen suorittaneet opiskelijat. 

Valmentava koulutus

Työvoimakoulutuksena järjestettävä valmentava koulutus on ammattialalle ohjaavaa, työnhaku- ja tietotekniikkavalmiuksia kehittävää koulutusta tai maahanmuuttajille suunnattua kotoutumiskoulutusta. Koulutus pyrkii parantamaan pitkäaikaistyöttömien, ikääntyvien ja vajaakuntoisten työllistymistä sekä ehkäisemään syrjäytymistä.

Omaehtoinen opiskelu

Työtön työnhakija voi tietyin edellytyksin opiskella päätoimisesti omaehtoisia opintoja menettämättä työttömyysetuutta. Lue lisää www.te-palvelut.fi

Koulutukseen hakeutuminen

Koulutukseen haetaan työ- ja elinkeinotoimiston kautta. Laita hakusanaksi Amiedu. Tutustu koulutustarjontaan www.mol.fi/koulutushaku/kurssitiedotus/haku/