Etsitkö koulutusta? Amiedun koulutushaku auttaa.

Ota yhteyttä!

Asiakaspalvelu
(ma – to klo 8 – 16 ja pe klo 8 - 14)
p. 010 80 80 90

Hannasta tuli virastomestari

Toimitilahenkilön tehtäviä hoitava Hanna Pajunen mietti työtään tukevaa opiskelua. Hän jutteli esimiehensä kanssa, joka ehdotti Amiedussa tarjolla olevaa virastomestarin ammattitutkintoa. Hannan työnkuvassa tarvitaan monipuolista osaamista erilaisista toimistotehtävistä asiakaspalveluun.
- Suoritin tutkinnon työn ohessa. Lähiopetuspäiviä oli pari kertaa kuukaudessa ja ne olivat hyvin mielenkiintoisia. Opettajilla oli runsaasti aiheeseen liittyviä tosielämän tarinoita kerrottavana, ja opetus oli hyvin käytännönläheistä.
Virastomestarin ammattitutkinnon suorittaminen kestää runsaan vuoden. Koulutus kehittää osaamista asiakaspalvelun, teknisen toimivuuden sekä turvallisuuden hoitamisessa asiakkaiden vastaanotto- ja toimistopalvelutilanteissa. Hannan mielestä koulutuspäivien aiheista käytiin muiden kurssilaisten kanssa kiinnostavia keskusteluja.
- Minusta oli hyödyllistä tavata muita opiskelijoita, saada myös heiltä vinkkejä ja kommentteja töihin liittyvistä aiheista ja keskustella koulutuspäivän teemasta. Verkostoituminen oman alan ihmisten kanssa onnistui hyvin.

Omat taidot vahvistuvat

Työssäkäynnin ja harrastusten lisäksi Hanna ehti mielestään hyvin hoitaa opiskelut ja keskittyä niihin kunnolla.
- Mielestäni oli hienoa huomata koulutuksen aikana, kuinka hallitsen työni ja voin samalla päivittää tietojani. Siksi suosittelen tätä koulutusta muillekin, jotka tekevät vastaavanlaista työtä.
Nyt Hanna miettii jo uusia kursseja. Hyvin suoritettu virastomestarin ammattitutkinto antaa uskoa suoriutua myös pidemmästä koulutusrupeamasta ja muista tutkinnoista.
- Koulutus on aina hyödyllistä. Oman työni kannalta voisi olla hyödyllistä käydä vielä jokin vartiointiin tai turvallisuuteen liittyvä kurssi. Kielitaidon kohentamisesta ei myös koskaan ole haittaa, pohtii Hanna.
Olen aina halunnut työskennellä asiakaspalvelussa ja auttaa ihmisiä, sanoo Hanna.