Uutiset ja lehdistötiedotteet

Keski-Uudenmaan LVI-yhdistyksen tämänvuotinen stipendi Amiedun opiskelijalle

Lehdistötiedote 29.5.2017

Amiedussa palkitaan hyvästä opintomenestyksestä

Amiedusta LVI-asentajaksi valmistuvalle Hans Kristian Åhlénille myönnetään KeLVin stipendi hyvän opintomenestyksen ansiosta. 

Talotekniikan perustutkinnon valmiiksi saava Åhlén palkitaan siitä, että hän on osallistunut aina aktiivisesti lähiopiskeluun ja tehnyt myös ylimääräisiä projekteja. Hän on lähtenyt opiskelemaan alaa ilman aiempaa kokemusta ja pärjännyt opiskeluissaan hienosti.

- Lähdin opiskelemaan spontaanisti, vaikka olin miettinyt aiemmin LVI-alaa, koska työtilanne on hyvä ja haluan tehdä monipuolisesti erilaisia töitä. Kun katsoimme alkavia koulutuksia työvoimatoimistossa, tämä tuntui sopivalta. Amiedu on ollut hyvä opiskelupaikka. Opinnot oli helppo aloittaa, opetuksen taso, opetusympäristö ja kouluttajat ovat erittäin päteviä, sanoo Hans Kristian Åhlén.
 
Keski-Uudenmaan LVI-yhdistys jakaa vuosittain stipendejä LVI-alalle valmistuville opiskelijoille. Stipendin saaja valitaan yhdessä LVI-talotekniikasta vastaavan kouluttajan kanssa.

- Stipendien tarkoitus on palkita opiskelijoita opintomenestyksestä ja muusta erityisestä kunnostautumisesta, sekä tehdä yhdistystä tunnetuksi alan oppilaitosten opiskelijoiden keskuudessa, kertoo koulutuspäällikkö Paula Veikkolainen KeLVI:stä.

Stipendi jaetaan 15.6.2017 Talotekniikan perustutkinnon päätöspäivänä Amiedussa.
  
Lisätietoja:  
 
Heidi Vehanen, kouluttaja, Rakentamispalvelut
heidi.vehanen@amiedu.fi  
puh. 020 7461 217


Amiedu on Suomen johtava ammatillinen aikuiskouluttaja ja työelämän kehittäjä. Amiedu auttaa sekä työyhteisöjä että yksilöitä saavuttamaan muutospäämääränsä. Tunnemme työelämän ja tarjoamme lisäarvoa tuottavia palveluratkaisuja osaamisen ja prosessien kehittämiseen. Keskitymme asiakkaille lisäarvoa tuottavaan toimintaan. Palveluratkaisumme vaikuttavuus muodostuu pitkäjänteisen kumppanuuden, yrityksien muutoksen hallintaa tukevien räätälöityjen konsultointi-, valmennus- ja koulutusratkaisujen, kattavan tuotevalikoiman ja kilpailukykyisen hinnoittelun avulla. www.amiedu.fi 

Keski-Uudenmaan LVI-yhdistys on perustettu vuonna 1977. Se kouluttaa jäsenistöään, panostaa elinkaariajatteluun, nostaa koko talotekniikka-alan arvostusta ja jakaa apurahoja alalle. Se on Suomen LVI-liiton jäsenyhdistys.  
Sulje