Uutiset ja lehdistötiedotteet

Amiedu kehittää ELIXIAn liiketoimintalähtöistä osaamista

Lehdistötiedote 9.6.2016

Amiedu ja ELIXIA ovat solmineet kumppanuussopimuksen, jonka tavoitteena on strategialähtöisellä osaamisen kehittämisellä varmistaa ELIXIAn tulevaisuuden kilpailukyky. 

ELIXIA alkaa Amiedun kanssa toteuttaa osaamisen kehittämistä entistäkin tulostavoitteisemmin ja systemaattisemmin. Amiedun rooli ELIXIAn osaamisen kehittämiskumppanina on tukea liiketoiminnan kasvua ja varmistaa, että osaaminen vastaa liiketoiminnan tavoitteita.

ELIXIA kuuluu Pohjoismaiden suurimpaan kuntokeskusketjuun, SATS ELIXIAan. Markkinajohtajana se tähtää jatkuvaan kasvuun.  ELIXIAn kasvun kannalta yhtenä tärkeänä kehittämiskohteena kumppanuuden tavoitteeksi on määritetty työnantajakuvan kehittäminen.

Systemaattisella osaamisen kehittämisellä pystytään motivoimaan henkilöstöä, mahdollistetaan urapolkujen syntyminen sekä tuetaan henkilöstön sitoutuneisuutta.

Kumppanuus Amiedun kanssa mahdollistaa ELIXIAlle strategialähtöisen osaamisen kehittämisen. Valtakunnallisena toimijana Amiedu pystyy tukemaan ELIXIAn systemaattista ja pitkäjänteistä ammatillisen osaamisen kehittämistä tasalaatuisesti ympäri Suomen.

Lisäksi Amiedu ELIXIAn koulutuskumppanina koordinoi ja hallinnoi koulutustoimintaa ja pystyy varmistamaan oikeanlaisen resursoinnin.

- Olemme erittäin iloisia uudesta käynnistyvästä kumppanuusyhteistyöstä ELIXIAn kanssa. Yhteisenä tavoitteenamme on tukea ELIXIAn kasvua liiketoimintalähtöisellä osaamisen kehittämisellä, jossa palvelujemme vaikuttavuus on konkreettisesti mitattavissa. Yhteistyö on mielenkiintoinen myös siksi,että  ELIXIAn fyysistä ja henkistä hyvinvointia tukevat palvelut ovat hyvin lähellä Amiedun hyvinvointialan toimintaa, joka on yksi Amiedun valituista kärkialoista, toteaa Amiedun yrityspalvelujohtaja Ari Seppänen.

- ELIXIAlla olemme innoissamme uudesta yhteistyöstä Amiedun kanssa. Henkilökunnan osaaminen niin ammatillisesti kuin palvelullisestikin on meille kunnia-asia, ja myös osa tärkeää palvelulupaustamme asiakkaidemme suuntaan.  Uusi yhteistyömme Amiedun kanssa tarjoaa henkilökunnallemme mahdollisuuksia oman urapolkunsa tukemiseen ja henkilökohtaiseen osaamisensa kartuttamiseen.  Yhteiskunnan ja bisneksen muuttuessa yrityksen, mutta myös henkilöstön, pitää olla valmis näiden muutosten tuomiin vaateisiin. Amiedun tarjoama monipuolinen koulutusohjelma tulee olemaan ELIXIAlle tärkeä strateginen työkalu tulevien vuosien kehittymisen tueksi, toteaa ELIXIAn Country Manager Anne Ketola.

Amiedu on Suomen johtava ammatillinen aikuiskouluttaja ja työelämän kehittäjä. Amiedu auttaa sekä työyhteisöjä, että yksilöitä saavuttamaan muutospäämääränsä. Tunnemme työelämän ja tarjoamme lisäarvoa tuottavia palveluratkaisuja osaamisen ja prosessien kehittämiseen. Keskitymme asiakkaille lisäarvoa tuottavaan toimintaan. Palveluratkaisumme vaikuttavuus muodostuu pitkäjänteisen kumppanuuden, yrityksien muutoksen hallintaa tukevien räätälöityjen konsultointi-, valmennus- ja koulutusratkaisujen, kattavan tuotevalikoiman ja kilpailukykyisen hinnoittelun avulla.

Lisätietoja:

Amiedu
Ari Seppänen, yrityspalvelujohtaja, Amiedu
ari.seppanen(at)amiedu.fi
p. 020 7461 387

ELIXIA
Marja Ojala, HR manager 
marja.ojala(at)elixia.fi

Lisää uutisia ELIXIAsta: http://www.mynewsdesk.com/fi/sats

Kuvassa vasemmalta: Timo Karkola johtaja, rehtori, Ami-säätiö; Ari Seppänen, yrityspalvelujohtaja, Amiedu; Anne Ketola, Country Manager, ELIXIA; Marja Ojala, HR Manager, ELIXIA; Taina Rekunen, avainasiakaspäällikkö, Amiedu.

Sulje