Talouden perusteet, verkkokurssi

Loading Loading...

Ajankohta sopimuksen mukaan
Aika
Kesto
Ilmoittautuminen/ Hakeminen jatkuva haku


Tavoitteet ja hyödyt

Kurssin avulla opit ymmärtämään talouden perusasioita, kuten talouden peruskäsitteitä, yrityksen rahaliikennettä, arvonlisäveron perusteita. Kurssi on rakennettu siten, että tarina alkaa Lahtisen perheen taloudesta ja siitä nähdään, mitä yhteneväisyyksiä sillä on yrityksen talouteen.

Kohderyhmä

Henkilöt, jotka ovat töissä tekemisissä taloudellisten lukujen kanssa ja jotka eivät vielä hallitse talouden peruskäsitteistöä.

Toteutus

Tarvitset vähintään 1 mb internet-yhteyden. Kirjaudu Amiforumiin tunnuksillasi ja käy opetusmateriaali läpi. Muuta kurssin sisältöä voit kerrata haluamasi määrän.

Sisältö

- Yritys taloudellisena yksikkönä
- Liikevaihto
- Arvonlisäveron vähentäminen
- Muuttuvat ja kiinteät kustannukset
- Myyntikate
- Käyttökate
- Voitto
- Hinnoittelu
- Kriittinen piste
- Hävikki
- Budjetoinnin esittely

Hinta

Kurssin hinta on yksittäiselle henkilölle 100 € (sis. alv 24 %). Hinta sisältää verkkokurssin kuukauden ajaksi. Kysy tarjousta, mikäli yrityksessäsi on useampi, jotka ovat kiinnostuneita kurssista.

Koulutuspaikka

amiedu.fi

Ilmoittautuminen

Täytä lomake oikealla olevasta Ilmoittaudu-linkistä. Ilmoittautumisen jälkeen sinulle lähetetään kuukauden ajan toimiva tunnus ja salasana kurssille. Saat kurssin käyttöösi noin 5 arkipäivän kuluessa, kun olet maksanut verkkokurssin maksun.

Kysy lisätietoja

Joonas Haapaniemi
kouluttaja
puhelin 020 7461 670
joonas.haapaniemi(at)amiedu.fi

Asiakaspalvelu

Avoinna ma-to 8-16, pe 8-14
puhelin 010 80 80 90
asiakaspalvelu@amiedu.fi