Lappeenrannan Energian ja sen asiakasyritysten henkilökunnalle suunnattu kiinteistön kaukolämpötyönjohtajan (KKL) pätevyyskoulutus, vaativuusluokka a ja b

Loading Loading...

Ajankohta 25.5.2018
Aika 8.00 - 16.00
Kesto 1 pv
Ilmoittautuminen/ Hakeminen


Tavoitteet ja hyödyt

Koulutuksen tavoitteena on antaa tarvittavat tiedot kohteiden suunnittelusta, asennuksesta, mitoittamisesta sekä asiakkaan perehdyttämisestä kohteessa. Koulutuksen sisällössä painotetaan Energiateollisuus ry:n julkaisua K1/2013 ”Rakennusten kaukolämmityksen määräykset ja ohjeet” huomioiden määräysmuutokset. Koulutuksen painopiste on lämmönjakokeskuksen suunnittelussa mitoituksineen.

Riittävät peruskoulutus- ja työkokemusvaatimukset täyttävä henkilö pääsee kaukolämpötyönjohtajan pätevyyskoulutuksen hyväksytyn suorituksen jälkeen SuLVI ry:n ylläpitämään pätevyysrekisteriin.

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu vain Lappeenrannan Energian ja sen asiakasyritysten henkilökunnalle. Kohderyhmälle on lähtenyt erikseen tietoa koulutuksesta ja ilmoittautumisessa tarvittava ilmoittautumiskoodi.

Koulutus on tarkoitettu suurten rakennusten (liikerakennukset, kerrostalot yms.) lämmönjakokeskusten suunnittelusta ja asennuksesta vastaaville henkilöille. Pätevyydenhakijoiden peruskoulutus- ja työkokemusvaatimukset löytyvät hakulomakkeen lopusta.

Sisältö

Tutustu sisältöön tarkemmin oheisesta pdf-esitteestä.

Hinta

Lappeenrannan Energia maksaa koulutuksen ja osallistuja itse maksaa tentin ja pätevöitymisen rekisteröinnin 186 € / hlö (sis. alv.). Hintaan sisältyy yksi tentin uusintamahdollisuus. Mikäli hakija ei läpäise uusintatenttiä ensimmäisellä kerralla, seuraaviin uusintapätevyystentteihin osallistumisen hinta on 186 € (sis. alv.).

 

Koulutukseen kuuluu myös aamu- ja iltapäiväkahvit sekä lounas.

 

HUOM! Ilmoittautautumisen yhteydessä kysytään laskutustietoja, merkitse tähän kohtaan tentin ja pätevyyden rekisteröinnin maksajan tiedot.

Peruutusehdot

Pyydämme ilmoittamaan peruutuksista mahdollisimman pian kirjallisesti osoitteeseen rakentamisala@amiedu.fi.

Koulutuspaikka

Lappeenrannan Energian tilat
Simolantie 18
53600 Lappeenranta

Hakeminen

Peruskoulutus- ja työkokemusvaatimukset löytyvät kyseisen pätevyysluokan hakulomakkeen lopusta.

KOULUTUKSEEN ILMOITTAUDUTAAN OHEISEN LINKIN KAUTTA JA PÄTEVYYTTÄ HAETAAN  HAKULOMAKKEELLA VIIMEISTÄÄN VIIKKOA ENNEN KOULUTUKSEN AJANKOHTAA.

Tiedustelut Amiedu: rakentamisala(at)amiedu.fi tai puhelimitse 020 7461 256.

Ilmoittaudu

Asiakaspalvelu

Avoinna ma-to 8-16, pe 8-14
puhelin 010 80 80 90
asiakaspalvelu@amiedu.fi