Sähkö- ja automaatiotekniikan perustutkinto, osatutkinto, tutkintonimike sähköasentaja, työvoimakoulutus

Loading Loading...

Ajankohta 14.5.2018 - 15.3.2019
Aika
Kesto
Ilmoittautuminen/ Hakeminen 20.4.2018 mennessä


Tavoitteet ja hyödyt

Koulutuksen tavoitteena on opiskelijan työllistyminen työssäoppimispaikan tarjoavaan yritykseen. Koulutuksessa suoritetaan henkilökohtaistamissuunnitelman (HOKS) mukaisesti sähköalan perustutkinnon sähkö- ja automaatioasentajan (sähköasentaja) tutkinnon osia työnantajien tarpeet huomioon ottaen.

Kohderyhmä

Koulutukseen voivat hakea sähköalasta kiinnostuneet tai sähköalan ammatillisen koulutuksen
suorittaneet työttömät työnhakijat sekä työttömät automaatio- ja sähköasentajat.
Edellytetään normaalia värinäköä.

Toteutus

Esivalinta suoritetaan hakemusten perusteella. Hakemusten pohjalta soveltuvat henkilöt kutsutaan haastatteluihin, jossa soveltuvuus kartoitetaan.
Ammatilliseen koulutukseen valituille osallistujille laaditaan henkilökohtainen suunnitelma koulutuksen suorittamiseksi.
Koulutukseen sisältyy lähiopetusta, ohjattua etäopiskelua sekä työssäoppimista. Lähiopetus toteutetaan arkipäivisin klo 07:30-14.00.

Sisältö

Sähkö- ja automaatiotekniikan perustutkinnon (sähköasentaja) eri koulutusmoduulit:
Sähkö- ja automaatiotekniikan perusosaaminen
Sähkö- ja automaatioasennukset
Sähkö- ja energiatekniikka

Hinta

Työvoimakoulutus on opiskelijalle maksutonta.

Tietoa koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista taloudellisista etuuksista saa valtakunnallisesta puhelinpalvelusta Työlinjan koulutusneuvonnasta ma-pe klo 9-16.15 numerosta 0295 020 702 tai sähköpostitse: koulutusneuvonta(at)te-toimisto.fi.

Koulutuspaikka

Amiedu
Valimotie 8
00380 Helsinki

Hakeminen

Haku 20.4.2018 mennessä työ- ja elinkeinotoimiston kautta tai työ- ja elinkeinoministeriön internetsivuilla www.te-palvelut.fi olevalla sähköisellä hakulomakkeella. Koulutuksen numero on 678334.

Internetin kautta lähetetty sähköinen hakulomake ohjautuu automaattisesti opiskelijavalinnoista vastaavaan työ- ja elinkeinotoimistoon. Mikäli täytät sähköisen hakemuksen ilman pankkitunnuksia, on Sinun vahvistettava hakemuksesi TE-toimistossa ennen hakuajan päättymistä. Paperinen hakulomake taas jätetään täytettynä työ- ja elinkeinotoimistoon henkilökohtaisesti.

Hakemusten käsittely ja opiskelijavalinnat tehdään työ- ja elinkeinotoimistoissa. Toimistot ilmoittavat valinnoista kaikille hakijoille. Koulutushakemuksesi käsittelyä voit seurata www.te-palvelut.fi > Oma asiointi > koulutushakemus.

Kirjoita ylläoleva koulutuksen numero linkistä avautuvan sivunäkymän kenttään "Hakusana":
Hakemiseen

Tietoa koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista taloudellisista etuuksista saa valtakunnallisesta puhelinpalvelusta Työlinjan koulutusneuvonnasta ma-pe klo 9-16.15 numerosta 0295 020 702 tai sähköpostitse: koulutusneuvonta(at)te-toimisto.fi.

Asiakaspalvelu

Avoinna ma-to 8-16, pe 8-14
puhelin 010 80 80 90
asiakaspalvelu@amiedu.fi