Kiinteistösihteeri, Isännöinnin tai sihteerin ammattitutkinnon osatutkinto, työvoimakoulutus

Loading Loading...

Ajankohta 23.4.2018 - 23.10.2018
Aika
Kesto
Ilmoittautuminen/ Hakeminen 20.3.2018 mennessä


Tavoitteet ja hyödyt

Koulutuksen tavoitteena on antaa osallistujille monipuoliset valmiudet kiinteistösihteerin tehtäviin kiinteistö- ja isännöintialan yrityksissä, vakuutusyhtiöissä tai rakennusliikkeissä. Riittävän työkokemuksen hankkineilla on mahdollisuus suorittaa koulutuksen aikana Isännöinnin ammattitutkinnon osatutkinto tai sihteerin ammattitutkinnon osatutkinto. Koulutuksen päätavoitteena on työllistyä alan tehtäviin.

Kohderyhmä

Koulutuksen kohderyhmänä ovat aikaisemmin alalla työskennelleet henkilöt tai alalle aikovat sihteerit, toimistotyöntekijät tai asiakaspalveluhenkilöt, joilla on kyky itsenäiseen työskentelyyn, kiinnostus ja soveltuvuus alalle sekä motivaatio kouluttautumiseen. Tehtävissä toimiminen edellyttää organisointikykyä ja hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Hakijan tulee olla työtön työnhakija tai työttömyysuhan alainen henkilö.

Toteutus

Valinta koulutukseen tehdään hakemusten ja haastattelujen perusteella. Koulutukseen sisältyy lähiopetusta, ohjattua etäopiskelua sekä työssäoppimista. Lähiopetus toteutetaan arkipäivisin klo 9 – 15.30. Lähipäivään sisältyy 7 oppituntia. Työssäoppimisjaksolla noudatetaan työpaikan normaaleja työaikoja.

Ryhmän koko: 23 opiskelijaa.

Sisältö

Opinnot Amiedussa sisältävät seuraavia aihealueita:
-   Henkilökohtaistaminen ja työnhakuvalmennus
-   Kiinteistöalan toimintaympäristö ja lainsäädäntö
-   Asiakaspalvelu, viestintä ja vuorovaikutus
-   Toimisto- ja tietotekniikka
-   Taloushallinto
Työssäoppiminen on alan käytännön tehtävien oppimista esim. isännöintitoimistoissa, kiinteistöalan yrityksissä, vakuutusyhtiöissä tai rakennusliikkeissä.

Koulutuksen alussa opiskelijat hankkivat työssäoppimispaikkansa, tarvittaessa kouluttaja auttaa paikan hakemisessa.

Hinta

Työhallinnon valtionosuusrahoitteinen koulutus on opiskelijalle maksutonta.

Tietoa koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista taloudellisista etuuksista saat valtakunnallisesta puhelinpalvelustamme Työlinjan koulutusneuvonnasta ma-pe klo 9-16.15 numerosta 0295 020 702 tai
sähköpostitse osoitteesta koulutusneuvonta(at)te-toimisto.fi.

Koulutuspaikka

Amiedu
Strömberginkuja 3
00380 Helsinki

Hakeminen

Haku 20.3.2018 mennessä työ- ja elinkeinotoimiston kautta tai työ- ja elinkeinoministeriön internetsivuilla www.te-palvelut.fi olevalla sähköisellä hakulomakkeella. Koulutuksen numero on 678062.

Internetin kautta lähetetty sähköinen hakulomake ohjautuu automaattisesti opiskelijavalinnoista vastaavaan työ- ja elinkeinotoimistoon. Mikäli täytät sähköisen hakemuksen ilman pankkitunnuksia, on Sinun vahvistettava hakemuksesi TE-toimistossa ennen hakuajan päättymistä. Paperinen hakulomake taas jätetään täytettynä työ- ja elinkeinotoimistoon henkilökohtaisesti.

Hakemusten käsittely ja opiskelijavalinnat tehdään työ- ja elinkeinotoimistoissa. Toimistot ilmoittavat valinnoista kaikille hakijoille. Koulutushakemuksesi käsittelyä voit seurata www.te-palvelut.fi > Oma asiointi > koulutushakemus.

Kirjoita ylläoleva koulutuksen numero linkistä avautuvan sivunäkymän kenttään "Hakusana":
Hakemiseen

Kysy lisätietoja

Susann Rostén
kouluttaja
puhelin 020 7461 519
susann.rosten(at)amiedu.fi

Asiakaspalvelu

Avoinna ma-to 8-16, pe 8-14
puhelin 010 80 80 90
asiakaspalvelu@amiedu.fi