Ketterissä ICT-projekteissa toimiminen, työvoimakoulutus

Loading Loading...

Tieto- ja viestintätekniikan erikoisammattitutkinnon osatutkinto

Ajankohta 9.4.2018 - 21.6.2018
Aika
Kesto n. 3 kk
Ilmoittautuminen/ Hakeminen 19.3.2018 mennessä


Tavoitteet ja hyödyt

Koulutuksen tavoitteena on saavuttaa riittävät valmiudet toimia DevOps Juniortason osaajana yritysten ICT-projekteissa. Toivomme, että hakijoilla olisi ohjelmointiosaamista taustalla.
Koulutuksen tavoitteena on suorittaa myös Tieto- ja viestintätekniikan erikoisammattitutkinnon osatutkinto: Projektien hallinnointi.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu työttömille, työttömyysuhan alaisille ja vastavalmistuneille, joilla on jo mahdollisesti työelämäkokemusta alalta. Toivomme, että olet suorittanut AMK-tutkinnon It-alalta ja sinulla on olemassa olevaa tietojärjestelmien kehittämisen osaamista.

Koulutus tarjoaa kohderyhmälle hyödyllistä, työmarkkinoilla kysyttyä osaamista ja tietoa edistämään omaa työllistymistä. Koulutukseen haetaan henkilöitä, jotka ovat valmiita sitoutumaan sekä ovat innokkaita ottamaan vastaan uusia haasteita ja kehittymään it-alalla.
Sujuva suomen- ja englanninkielen hallinta ovat koulutuksessa menestymisen edellytykset. Koulutus järjestetään pääasiassa suomenkielellä, osa opetuksesta ja materiaalit ovat englanniksi.

Toteutus

Esivalinta koulutukseen tehdään yhteistyössä Manpowerin kanssa. Esivalinta haastatteluihin suoritetaan hakemusten perusteella. Haastatteluissa selvitetään mm. hakijan ammattitaito sekä valmiudet opiskeluun.
Ammatilliseen koulutukseen valituille osallistujille laaditaan henkilökohtainen suunnitelma koulutuksen suorittamiseksi.
Koulutukseen sisältyy lähiopetusta, ohjattua etäopiskelua sekä työssäoppimista. Lähiopetus toteutetaan arkipäivisin Amiedun tiloissa klo 9:00-15:30 välillä.
Ryhmän koko on 15-20 opiskelijaa.

Ryhmän lähiopetus- ja verkkokurssijakso alkaa 9.4.2018 sijoittuen koulutuksen alkuun ja kestäen noin 6 viikkoa. Opintoja on 5 päivänä viikossa. Lähiopintojen yhteydessä ja sen jälkeen osallistujat suorittavat verkko-opintoja noin kahden viikon ajan.  Työssäoppimisen jakso sijoittuu luontevimmin lähiopintojen päätteeksi, ollen noin 5 viikon mittainen.

Sisältö

Koulutuksen kokonaiskesto on noin 3 kuukautta, joista lähiopetuspäiviä on 15, verkko-opintoja noin 14 päivää ja työssäoppimista noin 25-30 päivää.
Lähi- ja verkko-opintojen aiheita ovat:
•    IPMA C
•    Treeniohjelma projektipäällikölle
•    Ketterä Projektinjohtaminen – ohjelmisto- ja tietojärjestelmäprojektien hallinta
•    Scrum – perusteet
•    IT-palveluiden tuottaminen
•    Tietojärjestelmäprojektin johtamisen erityispiirteet
•    Aikataulusuunnittelu/ MSProject
•    LEAN IT
•    Kestävä kehitys tieto- ja viestintäteknologiassa
•    Pilvipalvelut: O365, Azure, AWS, Google G suite
•    Yksityisyydensuoja/ GDPR
•    DevOps
•    Ketterä testaus

Hinta

Työvoimakoulutus on opiskelijalle maksutonta.

Tietoa koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista taloudellisista etuuksista saa valtakunnallisesta puhelinpalvelusta Työlinjan koulutusneuvonnasta ma-pe klo 9-16.15 numerosta 0295 020 702 tai sähköpostitse: koulutusneuvonta(at)te-toimisto.fi.

Koulutuspaikka

Amiedu
Valimotie 8
00380 Helsinki

Hakeminen

Koulutukseen hakeminen tapahtuu 19.3.2018 mennessä www.te-palvelut.fi  sivustolla olevalla sähköisellä lomakkeella (haussa oleva työvoimakoulutus, sanahaku: Ketterissä ICT-projekteissa toimiminen). Koulutus löytyy numerolla 678034.

Internetin kautta lähetetty sähköinen hakulomake ohjautuu automaattisesti opiskelijavalinnoista vastaavaan työ- ja elinkeinotoimistoon. Mikäli täytät sähköisen hakemuksen ilman pankkitunnuksia, on Sinun vahvistettava hakemuksesi TE-toimistossa ennen hakuajan päättymistä. Paperinen hakulomake taas jätetään täytettynä työ- ja elinkeinotoimistoon henkilökohtaisesti.

Hakemusten käsittely ja opiskelijavalinnat tehdään työ- ja elinkeinotoimistoissa. Toimistot ilmoittavat valinnoista kaikille hakijoille. Koulutushakemuksesi käsittelyä voit seurata www.te-palvelut.fi > Oma asiointi > koulutushakemus.

Kirjoita ylläoleva koulutuksen numero linkistä avautuvan sivunäkymän kenttään "Hakusana":
Hakemiseen

Kysy lisätietoja

Hakeminen ja Koulutus            Hakeminen ja Koulutus
Annika Lönnqvist                     Kari Vikman
Projektipäällikkö                      Vastuukouluttaja ja tutkintovastaava
puh. 020 7461 390                  puh. 020 7461 207
annika.lonnqvist(at)amiedu.fi   kari.vikman(at)amiedu.fi

Asiakaspalvelu

Avoinna ma-to 8-16, pe 8-14
puhelin 010 80 80 90
asiakaspalvelu@amiedu.fi