Taloushallinnon koulutus, Liiketalouden perustutkinto, merkonomi, talous- ja toimistopalvelut, työvoimakoulutus

Loading Loading...

Koulutuksen tavoitteena on suorittaa opiskelijan lähtötasosta ja henkilökohtaisista valmiuksista riippuen osa- tai kokotutkinto liiketalouden perustutkinnosta, merkonomista.

Ajankohta 26.3.2018 - 29.3.2019
Aika
Kesto 12 kk
Ilmoittautuminen/ Hakeminen 25.2.2018 mennessä


Tavoitteet ja hyödyt

Koulutuksen tavoitteena on työllistyminen erilaisiin taloushallinnon tehtäviin esim. reskontranhoitajaksi, taloushallinnon assistentiksi, kirjanpitäjäksi tai palkanlaskijaksi.

Kohderyhmä

Hakijan tulee olla työtön tai työttömyysuhan alainen työnhakija. Hakijalta edellytetään kiinnostusta taloushallinnon tehtäviin, oma-aloitteisuutta, täsmällisyyttä, aikataulupaineiden sietokykyä ja tietotekniikan perustaitojen hallintaa. Suomen kielen kielitaitovaatimus vähintään B2.1. Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelma, jota päivitetään tutkinnon suorittamisen aikana.

Toteutus

Koulutukseen sisältyy lähiopetusta, ohjattua etäopiskelua sekä työpaikalla tapahtuvaa oppimista. Työssäoppiminen tapahtuu opiskelijan itsensä hankkimassa harjoittelupaikassa. Työssäoppimispaikka etsitään koulutuksen aikana. Opiskelu on kokopäiväistä ja työelämälähtöistä.
Ryhmän koko: 20 opiskelijaa.

Sisältö

Sisältö rakentuu opiskelijan henkilökohtaisten ammatillisten kehittymistavoitteiden ja työssäoppimispaikan työtehtävien perusteella. Liiketalouden perustutkinto, merkonomi rakentuu tutkinnon suorittajaksi hakeutuvan henkilökohtaisten ammatillisten kehittymistavoitteiden mukaan vaihtoehtoisia ja valinnaisia tutkinnon osia yhdistämällä.
Tutkintoon sisältyy kaksi pakollista tutkinnon osaa:
•    Asiakaspalvelu
•    Talouspalvelut
Tämän lisäksi on mahdollista suorittaa valinnaisia tutkinnon osia.

Ammatillisen koulutuksen lainsäädäntö uudistui 1.1.2018. Jos opiskelija aloittaa perustutkinnon opiskelun vuodenvaihteen jälkeen, noudatetaan uutta lainsäädäntöä ja voimassa olevia perustutkinnon perusteita. Uudet perustutkinnon perusteet tulevat voimaan 1.8.2018, jolloin kaikki vuonna 2018 aloittaneet opiskelijat siirtyvät opiskelemaan uusien tutkinnon perusteiden mukaisesti. Liiketalouden perustutkinnon nimi muuttuu samalla liiketoiminnan perustutkinnoksi.  

Hinta

Työvoimakoulutus on opiskelijalle maksutonta.

Tietoa koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista taloudellisista etuuksista saa valtakunnallisesta puhelinpalvelusta Työlinjan koulutusneuvonnasta ma-pe klo 9-16.15 numerosta 0295 020 702 tai sähköpostitse: koulutusneuvonta(at)te-toimisto.fi.

Koulutuspaikka

Amiedu
Valimotie 8
00380 Helsinki

Hakeminen

Haku 25.2.2018 mennessä työ- ja elinkeinotoimiston kautta tai työ- ja elinkeinoministeriön internetsivuilla www.te-palvelut.fi olevalla sähköisellä hakulomakkeella. Koulutuksen numero on 677745.

Internetin kautta lähetetty sähköinen hakulomake ohjautuu automaattisesti opiskelijavalinnoista vastaavaan työ- ja elinkeinotoimistoon. Mikäli täytät sähköisen hakemuksen ilman pankkitunnuksia, on Sinun vahvistettava hakemuksesi TE-toimistossa ennen hakuajan päättymistä. Paperinen hakulomake taas jätetään täytettynä työ- ja elinkeinotoimistoon henkilökohtaisesti.

Hakemusten käsittely ja opiskelijavalinnat tehdään työ- ja elinkeinotoimistoissa. Toimistot ilmoittavat valinnoista kaikille hakijoille. Koulutushakemuksesi käsittelyä voit seurata www.te-palvelut.fi > Oma asiointi > koulutushakemus.

Kirjoita ylläoleva koulutuksen numero linkistä avautuvan sivunäkymän kenttään "Hakusana":
Hakemiseen

Tietoa koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista taloudellisista etuuksista saa valtakunnallisesta puhelinpalvelusta Työlinjan koulutusneuvonnasta ma-pe klo 9-16.15 numerosta 0295 020 702 tai sähköpostitse: koulutusneuvonta(at)te-toimisto.fi.

Kysy lisätietoja

Lisätietoja 14.2 ja 16.2 klo 12-16:
Pia Vehviläinen    
Vastuukouluttaja    
puh. 020 7461 508
pia.vehvilainen(at)amiedu.fi

Asiakaspalvelu

Avoinna ma-to 8-16, pe 8-14
puhelin 010 80 80 90
asiakaspalvelu@amiedu.fi