Toimitilahuoltaja,Kiinteistöpalvelujen perustutkinnon osatutkinto, työvoimakoulutus

Loading Loading...

Ajankohta 19.3.2018 - 13.7.2018
Aika
Kesto n. 4 kk
Ilmoittautuminen/ Hakeminen 5.3.2018 mennessä


Tavoitteet ja hyödyt

Koulutuksen tavoitteena on työllistyä toimitilahuoltajan tehtäviin ja suorittaa kiinteistöpalvelualan perustutkinnon osatutkinto.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu sinulle, joka olet työtön työnhakija tai työttömyysuhan alainen henkilö. Osatutkinnon suorittaminen edellyttää riittävää suomen kielen osaamista. Alalla toimiminen edellyttää kohtuullisen hyvää terveyttä.

Toteutus

Valinnat koulutukseen tehdään hakemusten ja haastattelujen perusteella. Koulutuksen alussa teemme kanssasi henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman. Oppiminen tapahtuu pääosin lähiopiskeluna Amiedussa arkisin klo 8.00 – 14.30. Tämän lisäksi opintoihin sisältyy ohjattua verkko- ja itseopiskelua sekä työssäoppimista.
Ryhmään valitaan enintään 23 opiskelijaa.

Sisältö

Sisältö vastaa Kiinteistöpalvelujen perustutkinnon toimitilapalvelujen osaamisalan tavoitteita.

Osatutkinto muodostuu yhdestä tutkinnon osasta:
Ylläpitosiivous

Hinta

Työvoimakoulutus on opiskelijalle maksutonta.

Tietoa koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista taloudellisista etuuksista saa valtakunnallisesta puhelinpalvelusta Työlinjan koulutusneuvonnasta ma-pe klo 9-16.15 numerosta 0295 020 702 tai sähköpostitse: koulutusneuvonta(at)te-toimisto.fi.

Koulutuspaikka

Amiedu
Strömberginkuja 3
00380 Helsinki

Hakeminen

Haku 5.3.2018 mennessä työ- ja elinkeinotoimiston kautta tai työ- ja elinkeinoministeriön internetsivuilla www.te-palvelut.fi olevalla sähköisellä hakulomakkeella. Koulutuksen numero on 677737.

Internetin kautta lähetetty sähköinen hakulomake ohjautuu automaattisesti opiskelijavalinnoista vastaavaan työ- ja elinkeinotoimistoon. Mikäli täytät sähköisen hakemuksen ilman pankkitunnuksia, on Sinun vahvistettava hakemuksesi TE-toimistossa ennen hakuajan päättymistä. Paperinen hakulomake taas jätetään täytettynä työ- ja elinkeinotoimistoon henkilökohtaisesti.

Hakemusten käsittely ja opiskelijavalinnat tehdään työ- ja elinkeinotoimistoissa. Toimistot ilmoittavat valinnoista kaikille hakijoille. Koulutushakemuksesi käsittelyä voit seurata www.te-palvelut.fi > Oma asiointi > koulutushakemus.

Kirjoita ylläoleva koulutuksen numero linkistä avautuvan sivunäkymän kenttään "Hakusana":
Hakemiseen

Tietoa koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista taloudellisista etuuksista saa valtakunnallisesta puhelinpalvelusta Työlinjan koulutusneuvonnasta ma-pe klo 9-16.15 numerosta 0295 020 702 tai sähköpostitse: koulutusneuvonta(at)te-toimisto.fi.

Kysy lisätietoja

Outi Kalliokoski
Kouluttaja
puh. 020 7461 578
outi.kalliokoski(at)amiedu.fi

Asiakaspalvelu

Avoinna ma-to 8-16, pe 8-14
puhelin 010 80 80 90
asiakaspalvelu@amiedu.fi