Myyntineuvottelija – Myynnin ammattitutkinto, Sanoma Media Finland Oy

Loading Loading...

Ajankohta 19.3.2018
Aika
Kesto
Ilmoittautuminen/ Hakeminen 18.2.2018 mennessä


Tavoitteet ja hyödyt

Myyntineuvottelijan työn ohessa suoritettava myynnin ammattitutkinto innostaa sinua asiakaslähtöiseen ajatteluun ja tavoitteelliseen BtoC myyntityöhön. Opinnoissa keskitytään erityisesti asiakkaan tarpeiden ymmärtämiseen, neuvottelu- ja ongelmaratkaisutaitoihin sekä tulokselliseen myyntiin. Koulutuksen tavoitteena on kehittää myynnin ja asiakaspalvelun osaamistasi ja Sanoma Media Finland Oy:n liiketoimintaa. Koulutuksen avulla vahvistat valmiuksiasi ja saat lisää varmuutta toimia kuluttajakaupan myyntitehtävissä.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu myynnin ammattilaisille tai sellaisiksi haluaville ja se soveltuu hyvin myös alan vaihtajille, 18-vuotta täyttäneille, suomen kielen taitoisille henkilöille.

Toteutus

Ennen koulutuksen aloitusta arvioidaan tutkinnon sopivuus opiskelijalle sekä kartoitetaan hänen ammatilliset ja henkilökohtaiset kehittymistavoitteensa. Suunnitelmat tutkinnon suorittamiseksi ja puuttuvan osaamisen hankkimiseksi tehdään yhdessä opiskelijan, työpaikan edustajan ja koulutuksen järjestäjän kesken. Puuttuva osaaminen hankitaan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaisesti Myyntineuvottelijan työtehtävissä. Työpaikalla tapahtuvaa oppimista tukevat lähioppimispäivät sekä ohjattu verkko- ja itseopiskelu.  
Tutkinto-opintoja voidaan tarvittaessa tukea opiskeluvalmiuksia parantavilla opinnoilla.

Tutkintotodistuksen saaminen edellyttää, että opiskelija osoittaa hallitsevansa tutkinnon perusteiden mukaisen ammattitaidon sitä vastaavissa työtehtävissä. Ammatillisen osaamisen arviointiin osallistuvat työelämän ja oppilaitoksen edustajat sekä tutkinnon suorittaja itse.

Työssäoppiminen: Sanoma Media Finland Oy, Martinkyläntie 9, 01770 Vantaa.  Lähipäivät: Amiedu, Valimotie 8, 00380 Helsinki.

Suorittamisaika

Opiskelijan aiemmin hankittu osaaminen vaikuttaa koulutuksen kestoon. Tutkinnon suorittamispolku- ja aika ovat yksilöllisiä – keskimäärin kesto n. 9kk.

Sisältö

Koulutuksen aikana työskentelet Myyntineuvottelijan tehtävissä Sanoma Media Finlandin toimipisteellä Vantaan Sanomalassa, osoitteessa Martinkyläntie 9. Työaikasi on maanantaista perjantaihin klo 9–15.30. Työskentelet vakituisessa työsuhteessa ja saat kilpailukykyisen palkan, joka muodostuu TES:n mukaisesta takuupalkasta sekä tulosten mukaisista myyntiprovisioista, joille ei aseteta ylärajaa. Saat palkkaa myös opiskelupäiviltä. Käytössäsi on lisäksi monipuoliset henkilöstöedut, hyvät harrastusmahdollisuudet ja edullinen työpaikkaruokailu.   

Työn ohessa opiskelet Amiedussa oppisopimuskoulutuksella Myynnin ammattitutkinnon, jossa on 12 lähipäivää ja itseopiskelua.   

Myynnin ammattitutkinto sisältää seuraavat tutkinnon osat:  
• Myyntiin valmistautuminen (pakollinen tutkinnon osa)

o Toimintaympäristön tuntemus

o Tuote- ja palveluvalikoiman hallinta, toimitusprosessin hallinta

o Myynnin suunnittelu, tiedon hyödyntäminen  

• Myynnin toteuttaminen (pakollinen tutkinnon osa)

o Kannattavuus, seuranta ja seurannan työkalut

o Asiakkuuksien hoitaminen

o Henkilökohtaisen myyntityön kehittäminen
         
• Tuoteryhmän hoitaminen, tuote- ja palveluvalikoiman kehittäminen (valinnainen tutkinnon osa)  
• Markkinointitoimenpiteiden toteuttaminen (valinnainen tutkinnon osa)  
• Työssä oppimisen ohjaaminen (valinnainen tutkinnon osa)

Hinta

Myynnin ammattitutkinto on osa kansallista tutkintojärjestelmää ja siitä säädetään opetus- ja kulttuuriministeriön asetuksella. Tutkinto on toisen asteen tutkinto, joka antaa yleisen jatkoopintokelpoisuuden. Tutkintokoulutuksen rahoittaa pääosin opetus- ja kulttuuriministeriö. Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena, joka on pääosin opiskelijalle ja työnantajalle maksutonta.

Koulutuspaikka

Amiedu
Valimotie 8
00380 Helsinki

Hakeminen

Täytä sähköinen hakulomake osoitteessa https://tyopaikat.oikotie.fi/avoimet-tyopaikat/myyntineuvottelijaksi-vantaalle-ammattitutkinto-tyonohessa/1097405

Hakuajan päätyttyä haastattelemme hakijat ja valittujen henkilöiden kanssa käymme henkilökohtaiset keskustelut tutkinnon suorittamiseen liittyen.

Kysy lisätietoja

Minna Eronen
kouluttaja
puhelin 020 7461 319
minna.eronen(at)amiedu.fi

Asiakaspalvelu

Avoinna ma-to 8-16, pe 8-14
puhelin 010 80 80 90
asiakaspalvelu@amiedu.fi