Lähiesimiestyön ammattitutkinto puhtaus- ja kiinteistöpalvelualalle

Loading Loading...

Ajankohta 18.4.2018
Aika
Kesto
Ilmoittautuminen/ Hakeminen


Tavoitteet ja hyödyt

Lähiesimiestyön ammattitutkinnon suorittaneella on osaamista suunnitella, ohjata ja arvioida työryhmän päivittäistä työskentelyä sekä perehdyttää työntekijöitä tai opiskelijoita työpaikkaan ja tehtäviin. Tutkinnon suorittaneilla on hyvät viestinnälliset valmiudet ja hän osaa kehittää työryhmänsä toimintaa. Hänellä on perustiedot lähiesimiestyöstä.

Lisäksi tutkinnon suorittajalla on suorittamiensa kahden valinnaisen osan mukaisesti erityistä osaamista asiakkuuksien hoidosta, toiminnan kannattavuuden kehittämisestä, henkilöstön kehittämisestä tai toiminnan kehittämisestä.

Tämä koulutus antaa sinulle valmiudet suorittaa Lähiesimiestyön ammattitutkinto.

Kohderyhmä

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualalla toimivat palveluohjaajat, tiiminvetäjät, ryhmänvanhimmat ja lähiesimiehet. Koulutuksen ja tutkinnon suorittamisen aikana henkilön pitää tehdä monipuolisia lähiesimiestyön ammattitutkinnon perusteiden mukaisia työtehtäviä, joissa tulee esille tutkinnon perusteissa vaadittava osaaminen.

Toteutus

Koulutuksen alussa varmistamme ammattitutkinnon soveltuvuuden sinulle ja teemme kanssasi henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman.

Oppiminen tapahtuu pääosin työpaikalla päivittäisissä työtehtävissä. Tämän lisäksi osallistut sinulle suunnitellun aikataulun mukaisesti lähiopintoihin Amiedussa sekä ohjattuun verkko- ja itseopiskeluun.

Tutkinnon suoritukset teet näytöin omien työtehtäviesi yhteydessä. Näytössä arvioidaan osaamistasi tutkinnon perusteiden vaatimusten mukaisesti. Arvioinnin tekevät opettaja ja työpaikan edustaja yhdessä.

Tutkinnon voit suorittaa myös suoraan näytöin ilman koulutusta, mikäli osaamisesi todetaan riittäväksi.

Suorittamisaika

Keskimääräinen kesto noin 1 vuosi. Aiemmin hankkimasi osaaminen vaikuttaa koulutuksesi kestoon.

 

Sisältö

Lähiesimiestyön ammattitutkinto suoritetaan osoittamalla hyväksytysti tutkinnon perusteissa vaadittu lähiesimiestyön osaaminen näytöin käytännön työtehtävissä. Lähiesimiestyön ammattitutkinto koostuu yhdestä pakollisesta ja kahdesta valinnaisesta tutkinnon osasta.

Tutkinnon pakollinen osa on:

  1. Lähiesimiehenä toimiminen

Tutkinnon valinnaiset osat ovat:

  1. Asiakassuhteiden hoito
  2. Toiminnan kannattavuus
  3. Henkilöstötyö
  4. Kehittämissuunnitelma

Tutkinnon osan ammattitaitovaatimukset määrittävät, mitä tutkinnon suorittajan tulee osata suorittaessaan kyseistä tutkinnon osaa.

Hinta

Oppisopimuskoulutukseen tarvitset alan työnantajan, jonka kanssa voidaan solmia oppisopimus. Oppisopimus on sinulle ja työnantajalle maksutonta.

Jos sinulle ei voida solmia oppisopimusta voit suorittaa tutkinnon ammatillisena lisäkoulutuksena, jossa maksat opiskelumaksun 400 € itse. Opiskelijamaksua ei palauteta koulutuksen keskeytyessä.

Koulutuspaikka

Amiedu, Strömberginkuja 3 tai Valimotie 8 Pitäjänmäki, Helsinki
Strömberginkuja 3 ja Valimotie 8, Helsinki, Pitäjänmäki

Kysy lisätietoja

Elina Oivanen
kouluttaja
puhelin 020 7461 587
elina.oivanen@amiedu.fi

Asiakaspalvelu
(ma-pe klo 8-16)
puhelin 010 80 80 90
asiakaspalvelu@amiedu.fi

Pidätämme oikeuden muutoksiin.  

Hae koulutukseen

Asiakaspalvelu

Avoinna ma-to 8-16, pe 8-14
puhelin 010 80 80 90
asiakaspalvelu@amiedu.fi