Sprinkleriasentajan koulutus, työvoimakoulutus

Loading Loading...

Ajankohta 17.4.2018 - 4.10.2018
Aika
Kesto
Ilmoittautuminen/ Hakeminen 20.3.2018 mennessä


Tavoitteet ja hyödyt

Koulutuksen tavoitteena on antaa aikuisopiskelijalle valmiudet toimia Sprinkleriasentajan työtehtävissä. Koulutus soveltuu rakennus- ja LVI-alalla toimineille henkilöille sekä heille jolla jo alan opintoja.

Koulutuksen sisällössä painotetaan kokonaisuuksien hallintaa, teknisten järjestelmien ymmärtämistä ja asennustekniikkaa, työturvallisuutta, asiakaslähtöisyyttä, sekä ympäristönsuojelunäkökohtia. Koulutukseen kuuluu myös työnhakuvalmennusta ja tarvittaessa esim. suomen kielen koulutusta.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu Sprinkleriasennuksesta kiinnostuneille, sekä rakennus- ja LVI-alalla jo työtä tehneille henkilöille, sinulla voi olla myös alan opintoja talotekniikan- tai rakentamisen perustutkinnosta. Hakijalta edellytetään kohtuullista suomen kielen taitoa sekä hyvää fyysistä kuntoa. Hakijan tulee olla työtön työnhakija tai työttömyysuhan alainen.

Toteutus

Koulutukseen valituille osallistujille laaditaan henkilökohtainen suunnitelma koulutuksen suorittamiseksi.
Koulutuksen aikana on mahdollista suorittaa tutkinnonosa/osia henkilökohtaisen suunnitelman mukaan.
Koulutus on suunniteltu yhteistyössä alan yritysten kanssa.

Koulutukseen sisältyy lähiopetusta, joka toteutetaan arkipäivisin kello 8:00 – 15:00.

Sisältö

Palosammutusjärjestelmien asentaminen
-Sprinkleriasennus
-Sprinklerijärjestelmät
-Sprinklerihuoltotyöt
-Laitteistojen asennus ja rakenne
-Työmaatoiminta, oman työn suunnittelu
-Henkilönostinkoulutus

LVI- korjausrakentaminen
-LV asennus ja käytänteet
-Rakentamismääräykset
-Asiakaspalvelu

Tulityökortti, työturvakortti, hätäensiapu
Työharjoittelu

Hinta

Työvoimakoulutus on opiskelijalle maksutonta.

Tietoa koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista taloudellisista etuuksista saa valtakunnallisesta puhelinpalvelusta Työlinjan koulutusneuvonnasta ma-pe klo 9-16.15 numerosta 0295 020 702 tai sähköpostitse: koulutusneuvonta(at)te-toimisto.fi.

Koulutuspaikka

Amiedu
Strömberginkuja 3
00380 Helsinki

Hakeminen

Haku 20.3.2018 mennessä työ- ja elinkeinotoimiston kautta tai työ- ja elinkeinoministeriön internetsivuilla www.te-palvelut.fi olevalla sähköisellä hakulomakkeella. Koulutuksen numero on 677616.

Internetin kautta lähetetty sähköinen hakulomake ohjautuu automaattisesti opiskelijavalinnoista vastaavaan työ- ja elinkeinotoimistoon. Mikäli täytät sähköisen hakemuksen ilman pankkitunnuksia, on Sinun vahvistettava hakemuksesi TE-toimistossa ennen hakuajan päättymistä. Paperinen hakulomake taas jätetään täytettynä työ- ja elinkeinotoimistoon henkilökohtaisesti.

Hakemusten käsittely ja opiskelijavalinnat tehdään työ- ja elinkeinotoimistoissa. Toimistot ilmoittavat valinnoista kaikille hakijoille. Koulutushakemuksesi käsittelyä voit seurata www.te-palvelut.fi > Oma asiointi > koulutushakemus.

Kirjoita ylläoleva koulutuksen numero linkistä avautuvan sivunäkymän kenttään "Hakusana":
Hakemiseen

Tietoa koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista taloudellisista etuuksista saa valtakunnallisesta puhelinpalvelusta Työlinjan koulutusneuvonnasta ma-pe klo 9-16.15 numerosta 0295 020 702 tai sähköpostitse: koulutusneuvonta(at)te-toimisto.fi.

Kysy lisätietoja

Heidi Vehanen
kouluttaja
puhelin 020 7461 217
heidi.vehanen(at)amiedu.fi

Asiakaspalvelu

Avoinna ma-to 8-16, pe 8-14
puhelin 010 80 80 90
asiakaspalvelu@amiedu.fi