(S310,S320) SharePoint, Julkaisusivuston luominen pääkäyttäjille ja omistajille

Loading Loading...

Ajankohta 11.6.2018
Aika 8.30 - 15.30
Kesto 1 päivä
Ilmoittautuminen/ Hakeminen 27.5.2018 mennessä


Tavoitteet ja hyödyt

Koulutus antaa perustaidot SharePoint-järjestelmän julkaisusivuston (intran) rakentamiseen.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu SharePoint-sivustojen omistajille ja pääkäyttäjille, jotka ovat luomassa julkaisusivustoa (intra) sekä tarvitsevat tietoa ja taitoja järjestelmän käyttöön.

Koulutus toteutetaan ensisijaisesti asiakaan SharePoint -ympäristössä ja asiakas on velvollinen järjestämään kouluttajalle tunnukset sekä riittävän käyttöoikeuden koulutusympäristöön.

Koulutus voidaan toteuttaa myös kouluttajan järjestämässä SharePoint -ympäristöissä, mutta ympäristö on sen hetkinen Microsoftin tarjoama SharePoint versio, ilman lisäominaisuuksia. Lisäksi veloitamme kaikki koulutusympäristön käyttöön otosta mahdollisesti aiheutuvat lisäkustannukset asiakkaalta toteutuneen mukaisesti (erikseen sovittaessa).

Toteutus

Tämä koko päivän koulutus (S310, S320 Julkaisusivusto, pääkäyttäjille, omistajille ja sisällöntuottajille, SharePoint) klo 8.30–15.30 on jaettu kahteen osaan – aamupäivän (S310 Julkaisusivuston luominen pääkäyttäjille ja omistajille SharePoint) osuuteen klo 8.30–11.30 ja iltapäivän (S320 Julkaisusivusto (intra), sisällöntuottajille, päivittäjille ja ylläpitäjille) osuuteen klo 12.30–15.30.

Voit valita juuri sinulle parhaan tavan osallistua kyseiseen koulutukseen. Osallistu joko koko päivän koulutukseen tai ilmoittaudu vaihtoehtoisesti vain aamupäivän tai iltapäivän koulutusosuuteen. Näin säästät kallista aikaa ja saat parhaan mahdollisen hyödyn itsellesi.

Koulutus toteutetaan päiväkoulutuksena klo 8.30–15.30. Koulutus voidaan toteuttaa myös räätälöitynä asiakaskohtaisesti asiakkaan tai Amiedun tiloissa. Pyydä tarjous.

Sisältö

Yksinkertainen julkaisusivusto
- Rakenteen suunnittelu
- Sivuston metatiedot
- Sivuston Termijoukot
- Sisällön hallinta esim. kuvat julkaisusivustossa
- Sivuston sivujen layout
- Käyttöoikeudet sivustolla
- Sisältönostot
- Sisältöä Työryhmäsivustolta?

Hinta

Koulutuksen hinta on 545,60 € / henkilö (sis. alv 24 %). Hintaan sisältyy opiskelumateriaalit, koulutustodistus sekä ateriapaketti.

Peruutusehdot

Palvelun voi perua kuluitta 2 viikkoa ennen sovittua aloitusajankohtaa. Viikkoa ennen tehdystä peruutuksesta veloitamme 50 %:a palvelun hinnasta. Tämän jälkeen tehdystä peruutuksesta laskutetaan peruutusmaksuna koko toteutuksen hinta.

Koulutuspaikka

Amiedu
Valimotie 8
00380 Helsinki

Ilmoittautuminen

Täytä lomake oikealla olevasta Ilmoittaudu-linkistä.

Koulutukseen otetaan mukaan opiskelijoita ilmoittautumisjärjestyksessä. Kutsut ja tarkemmat saapumisohjeet lähetetään sähköpostitse. Koulutuksen toteutuminen edellyttää, että ilmoittautuneita on vähintään 6 henkilöä.

Ilmoittautuminen päättyy kaksi viikkoa ennen koulutusajankohtaa. Ilmoittautuminen on sitova.

Kysy lisätietoja

Elina Byckling
kouluttaja, tiiminvetäjä
puhelin 020 746 1657
elina.byckling(at)amiedu.fi

Ilmoittaudu

Asiakaspalvelu

Avoinna ma-to 8-16, pe 8-14
puhelin 010 80 80 90
asiakaspalvelu@amiedu.fi