(S310) SharePoint, Julkaisusivusto (intra), sisällöntuottajille, päivittäjille ja ylläpitäjille

Loading Loading...

Ajankohta 11.6.2018
Aika 8.30 - 11.30
Kesto 3 h
Ilmoittautuminen/ Hakeminen 27.5.2018 mennessä


Tavoitteet ja hyödyt

Valmennuksessa käydään läpi sivuston sisällön tuottamiseen ja muokkaamiseen liittyvät tekijät sisällöntuottajille.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu SharePoint-sivustojen omistajille ja pääkäyttäjille, jotka ovat luomassa julkaisusivustoa (intra) sekä tarvitsevat tietoa ja taitoja järjestelmän käyttöön.

Koulutus toteutetaan ensisijaisesti asiakaan SharePoint -ympäristössä ja asiakas on velvollinen järjestämään kouluttajalle tunnukset sekä riittävän käyttöoikeuden koulutusympäristöön.

Koulutus voidaan toteuttaa myös kouluttajan järjestämässä SharePoint -ympäristöissä, mutta ympäristö on sen hetkinen Microsoftin tarjoama SharePoint versio, ilman lisäominaisuuksia. Lisäksi veloitamme kaikki koulutusympäristön käyttöön otosta mahdollisesti aiheutuvat lisäkustannukset asiakkaalta toteutuneen mukaisesti (erikseen sovittaessa).

Toteutus

Tämä puolen päivän koulutus (S310 SharePoint, Julkaisusivusto (intra), sisällöntuottajille, päivittäjille ja ylläpitäjille) klo 8.30-11.30 on osa koko päivän koulutuksesta (S310, S320 SharePoint, Julkaisusivuston luominen pääkäyttäjille ja omistajille).

Tarpeesi ja ajankäyttösi mukaisesti voit osallistua vain tähän aamupäivän koulutukseen. Voit ilmoittautua myös koko päivän koulutukseen (S310, S320 SharePoint, Julkaisusivuston luominen pääkäyttäjille ja omistajille), joka sisältää myös iltapäivän osuuden (S320 Julkaisusivusto, pääkäyttäjille, omistajille ja sisällöntuottajille, SharePoint) klo 12.30-15.30.

Tarvittaessa järjestämme kursseja myös muina aikoina sekä asiakkaan tiloissa. Kysy tarjoustamme.

Sisältö

Sisällöntuotanto
Sivun sisällön muokkaaminen
- Tekstin lisääminen
- Tekstin muokkaus
- Tekstin kopiointi
- Tekstin muotoilu
- Kuvan lisääminen
- Kuvan muokkaaminen – koko
- Hyperlinkit – myös sähköpostihyperlinkki
- Liitetiedostolinkit tekstiin
Sisään- ja uloskuittaamiset
Luonnokset ja julkaisut

Hinta

Koulutuksen hinta on 310 € / henkilö (sis. alv 24 %). Hintaan sisältyy opiskelumateriaalit, koulutustodistus sekä ateriapaketti.

Peruutusehdot

Palvelun voi perua kuluitta 2 viikkoa ennen sovittua aloitusajankohtaa. Viikkoa ennen tehdystä peruutuksesta veloitamme 50 %:a palvelun hinnasta. Tämän jälkeen tehdystä peruutuksesta laskutetaan peruutusmaksuna koko toteutuksen hinta.

Koulutuspaikka

Amiedu
Valimotie 8
00380 Helsinki

Ilmoittautuminen

Täytä lomake oikealla olevasta Ilmoittaudu-linkistä.

Koulutukseen otetaan mukaan opiskelijoita ilmoittautumisjärjestyksessä. Kutsut ja tarkemmat saapumisohjeet lähetetään sähköpostitse. Koulutuksen toteutuminen edellyttää, että ilmoittautuneita on vähintään 6 henkilöä.

Ilmoittautuminen päättyy kaksi viikkoa ennen koulutusajankohtaa. Ilmoittautuminen on sitova.

Kysy lisätietoja

Elina Byckling
kouluttaja, tiiminvetäjä
puhelin 020 746 1657
elina.byckling(at)amiedu.fi

Ilmoittaudu

Asiakaspalvelu

Avoinna ma-to 8-16, pe 8-14
puhelin 010 80 80 90
asiakaspalvelu@amiedu.fi