(TS100) Tietosuojakortti

Loading Loading...

Ajankohta 25.4.2018
Aika 9.00 - 12.00
Kesto ½ päivä
Ilmoittautuminen/ Hakeminen 17.4.2018 mennessä


Tavoitteet ja hyödyt

Tietosuojakoulutus on suunniteltu vastaamaan tietosuojaviranomaisten antamia ohjeita ja suosituksia koskien henkilötietojen asianmukaista käsittelyä. Keväällä 2016 voimaan astuneen EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaan rekisterinpitäjä on jatkossa tilintekovelvollinen tietosuojavelvoitteidensa hoitamisesta – huomattavien sakkojen uhalla.
Tilivelvollisuuden periaate (accountability principle) edellyttää henkilötietoja käsitteleviltä organisaatioilta riskilähtöistä, ennakoivaa tietosuojan suunnittelua ja ennen kaikkea kykyä tarvittaessa todistaa tietosuojan edistämiseksi tehdyt toimenpiteet. Tässä tarkoituksessa organisaation on varmistettava myös koko henkilöstön riittävä tietosuojaosaaminen, sillä henkilöstön tietosuojakouluttaminen on ainoa varma tapa taata tietosuojalainsäädännön toteutuminen organisaation kaikessa toiminnassa.

Kohderyhmä

- Tietosuojakoulutukseen voi osallistua kuka tahansa, eikä osallistuminen edellytä aiempaa tietämystä tietosuojasta tai yksityisyyden suojasta. Aloittelijoille koulutus tarjoaa kattavan johdannon tietosuojalainsäädäntöön sekä tietosuojan ja yksityisyyden suojan perusasioihin.
- Tietosuojakoulutus sopii myös sellaisille henkilöille, joilla tietosuoja-asioiden parissa toimimisesta on jo kokemusta, mutta jotka haluavat päivittää tietämystään voidakseen vastata tietosuojalainsäädännön toteuttamisen uudistuviin vaatimuksiin.

Toteutus

Koulutus toteutetaan päiväkoulutuksena klo 9.00–12.00.
3h mittaisen lähiopetuksen aikana käydään läpi ennakkotestin tulokset.

Tarvittaessa järjestämme kursseja myös muina aikoina. Kysy tarjoustamme ryhmäkohtaisista toteutuksista.


Sisältö

- Auttaa organisaatiotasi vakaan tietosuojakulttuurin luomisessa edistämällä henkilöstön tietoisuutta tietosuojaa ja yksityisyyden suojaa koskevissa asioissa.
- On suunniteltu vastaamaan tietosuojaviranomaisten antamia ohjeita ja suosituksia koskien henkilötietojen asianmukaista käsittelyä.
- Koostuu verkko-opinnoista ja kolmen tunnin mittaisesta lähiopetustilaisuudesta.
- Edistää tilivelvollisuuden toteuttamista, sillä kaikki koulutuksen suorittaneet saavat ”tietosuojakortin” osoituksena koulutuksen suorittamisesta.
- Tietosuojakortti on voimassa kaksi (2) vuotta.

Ennen lähikoulutuspäivää osallistujat suorittavat lyhyen noin 45 minuuttia kestävän verkkokoulutuksen ja siihen liittyvän testin.

Hinta

Koulutuksen hinta on 350 euroa / henkilö + alv. 24 % (434,00 euroa).

Hintaan sisältyy opiskelumateriaalit, tietoturvallisuuskortti (toimitetaan jälkikäteen) ja iltapäiväkahvi.

Peruutusehdot

Palvelun voi perua kuluitta 2 viikkoa ennen sovittua aloitusajankohtaa. Viikkoa ennen tehdystä peruutuksesta veloitamme 50 %:a palvelun hinnasta. Tämän jälkeen tehdystä peruutuksesta laskutetaan peruutusmaksuna koko toteutuksen hinta.

Koulutuspaikka

Amiedu
Valimotie 8
00380 Helsinki

Ilmoittautuminen

Täytä lomake oikealla olevasta Ilmoittaudu-linkistä.

Koulutukseen otetaan mukaan opiskelijoita ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kutsut ja tarkemmat saapumisohjeet lähetetään sähköpostitse.

Koulutuksen toteutuminen edellyttää, että ilmoittautuneita on vähintään 8 henkilöä.

Kysy lisätietoja

Elina Byckling
tiiminvetäjä
puhelin 020 7461 657
elina.byckling(at)amiedu.fi

Asiakaspalvelu

Avoinna ma-to 8-16, pe 8-14
puhelin 010 80 80 90
asiakaspalvelu@amiedu.fi