Vesityökorttikoulutus ja osaamistesti, Allasvesi

Loading Loading...

Ajankohta 31.5.2018
Aika 8.30 - 16.30
Kesto 1 päivä
Ilmoittautuminen/ Hakeminen


Tavoitteet ja hyödyt

Tavoitteena on lisätä tietoisuutta lainsäädännöstä sekä antaa valmiudet suorittaa vaadittava osaamistesti. Tavoitteena on myös antaa riittävät perustiedot uima-allasveden laadun varmistamisesta ja allaskemikaalien turvallisesta käytöstä. Osaamistestin tarkastaa hyväksytty testaaja.

Koulutuksen päätteeksi järjestetyn osaamistestin hyväksytysti suorittaneet henkilöt saavat Valvira:n myöntämän Vesityökortin, joka on voimassa 5 vuotta.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu uima- ja terapia-altaiden huollosta ja käytöstä vastaaville henkilöille, uimahallien ja kylpylöiden henkilökunnalle, kiinteistönhoitajille, huoltomiehille, laitosmiehille ja muille asiasta kiinnostuneille.

Toteutus

Koulutuspäivän kesto on 8.30-16.00.

Sisältö

Päivään sisältyy teoriaosuus ja osaamistesti palautteineen. Teoriaosuudessa käsitellään seuraavat osa-alueet:

- hygienia
- mikrobiologia
- lainsäädäntö
- vedenkäsittely
- allasveden laadunvalvonta ja huolto

Hinta

Koulutuksen hinta on 215 € (sis. alv 24 %), joka sisältää koulutuksen, osaamistestin, vesityökortin ja rekisterinpidon, sekä lounas- ja kahvitarjoilut.

Voit myös osallistua pelkkään osaamistestiin, hinta 95 € (sis. alv 24 %).

Peruutusehdot

Pyydämme ilmoittamaan peruutuksista kirjallisesti. Osallistumisen voi peruuttaa maksutta viikkoa (7pv) ennen toteutusta. Tämän jälkeen veloitamme peruutuskuluina 50 % koulutuksen hinnasta. Mikäli osallistuja jää pois koulutuksesta ilmoittamatta asiasta viimeistään tilaisuutta edeltävänä arkipäivänä klo 16.00 mennessä, veloitamme koko osallistumismaksun.

Koulutuspaikka

Amiedu
Strömberginkuja 3
00380 Helsinki

Ilmoittautuminen

Täytä lomake oikealla olevasta Ilmoittaudu-linkistä. Koulutuksen toteutuminen edellyttää, että ilmoittautuneita on vähintään 10 henkilöä. Kutsut ja tarkemmat saapumisohjeet lähetetään sähköpostitse.

Kysy lisätietoja

Kiinteistöpalvelut
puhelin 020 7461 645
kiinteistoala(at)amiedu.fi

Ilmoittaudu

Asiakaspalvelu

Avoinna ma-to 8-16, pe 8-14
puhelin 010 80 80 90
asiakaspalvelu@amiedu.fi